2777
2789
عنوان

مادر شوهرم طلامو میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 6429 بازدید | 232 پست
پس دیگه تکلیفت مشخصه .... خودت ببین این چه آدمیه و اصلا ازش بعید نیست ببره گردنبند را عوض کنه و یک س ...

آره مادر شوهرم با غذا شوهرم رو جذب می‌کنه 

شوهرم چاق شده حسابی 

حتی بهش نمیگه سلامتیت در خطره کم بخور 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

عزیزم شما دانشجو میپذیرید من نیاز دارم سیاست وسلیطه گری یادبگیرم😬😂

ای خدااااا اول صبحی چقدر خندیدم ...... توی این سایت دو تا کاربر هستند خوب سیاست و زندگی داری یاد میدن می فرستمت بری کلاس اونا 😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

براهمینه میگن خانواده مهمه

تک پسره مادرش خیلی داره زجه میزنه پیش خودش نگه داره 

از معایب تک عروس بودن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من از اول قرار گذاشتم قراره تهران زندگی کنیم شهری که خودم الان ساکن هستم شوهرم اوکی بود تا اینکه من ...

عزیزم ببین دلیلش برای نیومدن تهران چی بود که یهو منصرف شد، باهمسرت که حرف بزنی یا از حرفهاو نظرات اطرافیان قشنگ معلوم میشه دخالت دارن یا نه و حالا هم اگر همسرت کوتاه اومده بیاد تهران دیگه نمی خواد بحث باز کني چون ممکنه لج کنه و برعکس جواب بده ، فقط حتما فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو گوش بده عالی هست ،و سعی کن مثلا ماهی یکبار بری پیش یک مشاور کار بلد تا همسر داری و سیاست های زنانه رو بهت آموزش بده خیلی خیلی خوب هست داخل نی نی سایت هم تاپیکهای سیاست زنانه رو بخون خیلی خوب هست

آره مادر شوهرم با غذا شوهرم رو جذب می‌کنه شوهرم چاق شده حسابی حتی بهش نمیگه سلامتیت در خطره کم بخور

خوب ببین چه سیاستی داره ...‌ مردها عاشق غذاهای خوشمزه اند نه رژیم و سلامتی . شما هم باید غذای خوشمزه جلوی شوهرت بزاری و بگی اینا هم خوشمزه تر و هم سالم تر از غذاهای مامانت هستند . با هم روزی نیم ساعت برید ورزش و پیاده روی و عاشقانه بهش بگو من نگران سلامتی ات هستم اصلا دلم نمی خواد خدایی ناکرده به خاطر چاقی مریض بشی . دمنوش ها و شربت های خوب و خوشمزه براش درست کن . جذب کردن مرد شکمو خیلی آسونه 

عزیزم ببین دلیلش برای نیومدن تهران چی بود که یهو منصرف شد، باهمسرت که حرف بزنی یا از حرفهاو نظرات اط ...

بعد از اینکه راضی شد بیاد تهران 

گفت پس قید خانوادم رو بزنم !

این یعنی یا باید تو رو انتخاب کنم یا اونا 

یعنی دخالت کردن و گفتن بمون پیش ما 

حتی واسه عروسی گرفتن میگفتن عروسی نمی‌گیریم 

تو میخوای بری شهر دیگه تو باید از ما نگهداری میکردی 

حالا که میخوای بری ما واست عروسی نمی‌گیریم 

که با واسطه اقوامشون کوتاه اومدن بعد اون شوهرم 

گفت تهران نریم 

خوب ببین چه سیاستی داره ...‌ مردها عاشق غذاهای خوشمزه اند نه رژیم و سلامتی . شما هم باید غذای خوشمزه ...

تابستون دانشگاه نداشتم کلی روش کار کردم 

لاغرش کردم الان سه ماهه اومدم دوباره چاق شده 

اصلا واسه مادرش سلامتیش مهم نیست 

دکتر گفته اضافه وزن داره 

تابستون دانشگاه نداشتم کلی روش کار کردم لاغرش کردم الان سه ماهه اومدم دوباره چاق شده اصلا واسه مادرش ...

خوب مادرش می بینه از این راه پسرش جذبش میشه و بهش توجه می کنه . انشاالله بعد عروسی بیشتر روش کار کن و به سمت خودت جذبش کن 

فردا  میتونه دوتا از همون مهمان ها به عنوان شاهد بیاره بگه خودم خریدم (هدیه پس بگیره، چون میشه ادعا کنن و  هدیه پس بگیرن). 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
بعد از اینکه راضی شد بیاد تهران گفت پس قید خانوادم رو بزنم !این یعنی یا باید تو رو انتخاب کنم یا اون ...

الان چکار کردی تهران کنسل شد ؟ ب نظرم ب همیرت توضیح بده مهاجرت ب شهر دیگه قید خانواده زدن نیست و اگه برای پیشرفت آدم باشه باعث افتخار خانواده س و تعطیلات مرتب سر میزنیم 

.

نگم برات شوهرم خیلی تلاش کرد منو منزوی و خونه نشین کنه با اینکه مهندسم از یه دانشگاه خوب ..و موقعیت ...

عزیزم اگه میدونی میخواد اول قید درس و شغل بعد قید خانواده ات رو بزنی برای ازدواج با این آقا بیشتر فکر کن مگه میشه کسی خانواده ات رو نپذیره و نخواد و بخواد باهات ازدواج کنه ، از من به شما نصیحت هر اخلاقی که مردها دارن بعد ازدواج دو سه درجه بدتر میشه این حرف من نیست حرف روانشناس هست و کسی رو به زندگیت وارد کن و ارتباطت رو باهاش ادامه بده که از همین اول عذابت نده و در کنارش آرامش داشته باشی به خواسته هات احترام بگذاره و کنارش بتونی پیشرفت داشته باشی و اینکه میگی از بچه متنفر هست ممکن بعدا برات مشکل ساز بشه حتما قبل عروسی برو پیش روانشناس بررسی کن مطمئن شو همسرت اختلالات رفتاری و شخصیتی نداشته باشه عزیزم بحث یک عمر زندگی هست خیلی خوب فکر کن تا بعدا پشیمون نشی ای کاش خانمها هیچوقت برای ازدواج عجله نمی کردند خوب تحقیق و بررسی می کردن بعد وارد زندگی میشدن

فردا میتونه دوتا از همون مهمان ها به عنوان شاهد بیاره بگه خودم خریدم (هدیه پس بگیره، چون میشه ادعا ...

از همین میترسم 

چون پدرش داره عروسی میگیره و اصرار دارن 

طلای منو بدن واسه هدیه خودشم طلای سنگینم 

الان چکار کردی تهران کنسل شد ؟ ب نظرم ب همیرت توضیح بده مهاجرت ب شهر دیگه قید خانواده زدن نیست و اگه ...

آره قرار شد بیایم تهران 

هر طوری شده باید استقلال خودمو حفظ کنم