2777
2789
عنوان

مادر شوهرم طلامو میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 5669 بازدید | 228 پست
فقط دوست داره بخوره بری یخچال رو ببینی هیچوقت خالی نمیشه از خوردن نمیتونه دست بکشه خونه زندگیش بعد ۴ ...

منم همسر خودم صفر تا صد همه چی پای خودشه خانواده اش دارا هستن ولی خب کمکی نمیکنن منم انتظار ندارم انتظاری هم باشه از خود همسرم دارم نه خانواده اش کمکی نمیکنن منم انتظاری هم ندارم ولی در مقابلش اجازه کوچیک ترین اظهار نظری به هیچ کدوم نمیدم 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه نظرات را خوندم . استارتر عزیز هر کس با توجه به موقعیتی که داره باید تصمیم بگیره مشخصه که مادرشوه ...

آنقدر خسبسه فکر نکنم حتی کادو عروسی جمع بشه 

فامیلاش بهم میگفتن مادر شوهرت حتی عروسی 

برادر شوهرش نرفته ! هیچ کاری واسه کسی نکرده 

از ترس اینکه خرج کنه حالا هم انتظار نداشته باش 

کسی بیاد عروسیت خرج کنه ! ناراحت نشو و از این حرفا 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

چیکار کنم به نظرت

بهش بگو اصل زیبایی هدیه به اینه که شما فکر کنی چی بخری بری انتخاب کنی و... اگر ندارید بدل بگیرید یا ی طلا کوچیک، اصلا چنین کاری نکن که بعدا پزشو ب بقیه میدن و توسری خوردنشو تو میگیری. این ازون مادرشوهراس من تجربشو دارم متاسفانه و پشیمونم

قسط وام رو کی میدا اگه پدرت میده اصلا اینکارو نکن چرا کادو از پدرت نباشه

اصلا از همسرم هم باشه نباید بدم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بهش بگو اصل زیبایی هدیه به اینه که شما فکر کنی چی بخری بری انتخاب کنی و... اگر ندارید بدل بگیرید یا ...

مار هفت خط هستش 

همه نظرات را خوندم . استارتر عزیز هر کس با توجه به موقعیتی که داره باید تصمیم بگیره مشخصه که مادرشوه ...

عزیزم شما دانشجو میپذیرید من نیاز دارم سیاست وسلیطه گری یادبگیرم😬😂

نه من حالا میگم نکنه بردار و بهت نده یک لحظه ترسیدم

آره خدایی 

از اول حتی نزاشت طلا ها به اسم خودم باشه فاکتور ها رو داد دست مادر شوهرم عقد نامه رو داد دستم مادر ش ...

ای وای چقدر بد پس شما هم خیلی باید زرنگ باشی اینم بگم اگر می بینی آدمهای درستی نیستن زیر بار ادامه رابطه نرو که بعدا پشیمون میشی اگر هم می خوای ادامه بدی شما هم متقابلا زرنگ باش حتما برو سر کار یا اگر هم میری سرکار طلا و....به اسم خودت بخر و به فکر آینده خودت باش وامتون هم میتونی بری به اسم خودت طلا بخری مثلا النگو بپوشی دستت و برو سر کار خودت قسط بده اینم بگم زنی که از لحاظ مالی مستقل هست خیلی قدرت داره و همسرش تو زندگی زیاد نمی تونه اذیتش کنه

اصلا از همسرم هم باشه نباید بدم

اگه از طرف همسرت باشه من شاید میدادم بالاخره به قول مادرشوهر برا خودتم خوب میشه

اونجور بعدا هم میگن دیدی هیچی بهش ندادن 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
اگه از طرف همسرت باشه من شاید میدادم بالاخره به قول مادرشوهر برا خودتم خوب میشهاونجور بعدا هم میگن د ...

بگن بهترازاینه اینقدر زوره از پول یکی دیگه براخودش کلاس بذاره اینقدر تو بازار طلا نیم سوت هست اگه کسی بخاد بخره و احترام بذاره میره میخره یا بگه پسر۵تومن بده به من قرض تا یک کادو تهیه کنم 

آنقدر خسبسه فکر نکنم حتی کادو عروسی جمع بشه فامیلاش بهم میگفتن مادر شوهرت حتی عروسی برادر شوهرش نرفت ...

پس دیگه تکلیفت مشخصه .... خودت ببین این چه آدمیه و اصلا ازش بعید نیست ببره گردنبند را عوض کنه و یک سبک تر برداره فاکتور هم که دست خودشه ...‌ ولی عقد نامه باید خونه شما باشه قبل از عروسی پدرت باید از شوهرت بگیره و یادت باشه حتما صورت جهیزیه بنویسی و امضا بگیری . زیاد هم به حرف مادرشوهرت محل نده بعد از عروسی هم که ازشون فاصله می گیری و شوهرت هم کم کم به خودت وابسته میشه ولی یادت باشه از اول طوری رفتار کن که بدون اونا خیلی بهش خوش بگذره و احساس دلتنگی نکنه ولی با خانوادش رسمی برخورد کن . برات آرزوی خوشبختی دارم این مشکلات مال همه هست و به تدریج حل میشه  

ای وای چقدر بد پس شما هم خیلی باید زرنگ باشی اینم بگم اگر می بینی آدمهای درستی نیستن زیر بار ادامه ر ...

نگم برات 

شوهرم خیلی تلاش کرد منو منزوی و خونه نشین کنه 

با اینکه مهندسم از یه دانشگاه خوب ..

و موقعیت شغلی خوبی تو تهران دارم 

قرار بود تهران زندگی کنیم بخاطر کارم 

شوهرم زده بود زیرش می‌گفت بیا کنار خانوادم زندگی 

کنیم کار هم تونستی پیدا کن اونجا هم که کار نیست اصلا 

فهمیدم میخواد منو منزوی کنه 

یه بارم گفت بعد عروسی سریع بچه دار شیم !!

شوهرم از بچه متنفر هستش 

همه این حرفاش تو این سه ماه که من اومدم دانشگاه 

اون بیشتر کنار خانوادش بود تغییر کرده بود 

از الان به فکر نوه هستن !

خلاصه من زیر بار نرفتم و شوهرم گفت هر چی تو بگی 

ولی فک کنم باید قید خانوادم رو بزنم بعد عروسی 

یعنی در این حد 

ولی راست میگی زنی که مستقل هستش پیش همه 

ارزش داره 

اگه از طرف همسرت باشه من شاید میدادم بالاخره به قول مادرشوهر برا خودتم خوب میشهاونجور بعدا هم میگن د ...

آخه مادر شوهرم تا الان هیچ هدیه ای بهم نداده 

نه تولد نه پاگشا نه عقد الآنم واسه عروسی نقشه داره