2777
2789

سلام من ۱ سال و نیمه ازدواج کردم بعد از اولش هم خواهرشوهر و جاریم باهام گرم نبودن شوهرم هم همش میگفت لابد به روی تو نمیبینن بخان زنگ بزنن یا خودت طوری رفتار کردی که اونا باهات اینطورن بعد امشب رفته بودیم بازار ساعت۹ونیم شب اومدیم دیدیم مادرشوهرم جلو در میگفت میخوایم بریم خونه دخترم با برادرشوهرم به ما ام گفت بیاید بعد ما ام دیر بود تازه میخواستیم شام بخوریم منم به همسرم گفتم پس چطور داداشت یه زنگ نزد بهت بگه یا زنش یه زنگ به من نزد خبر بده خواهرشوهرم هم ساعت ۱۰ونیم زنگ زد به شوهرم تعارف کرد که شما ام بیاید حتی به منم زنگ نزد شوهرمم یکم ناراحت بود گفت خستم نمیایم منم به شوهرم گفتم دیدی خواهرت اینطور مواقع یه زنگ نمیزنه و اینا به نظرتون این یاعث میشه شوهرم بشناسشون؟

نه بهتون گفت بیاید بریم نرفتین

زنگ زده بیاین نرفتین

باز گلایه کردی؟؟؟؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بهتون گفت بیاید بریم نرفتینزنگ زده بیاین نرفتینباز گلایه کردی؟؟؟؟

عزیزم برادرشوهر با زنو بچش رفتن یه زنگ نزدن بگن مادرشوهرمم جلو در گفت و خداحافظی کرد رفت خواهرشوهرمم ساعت ۱۰ونیم زنگ زد

عزیزم برادرشوهر با زنو بچش رفتن یه زنگ نزدن بگن مادرشوهرمم جلو در گفت و خداحافظی کرد رفت خواهرشوهرمم ...

خیلی حساسی شل کن بابا

مگه هرکی هرجا میره به اون یکی باید زنگ بزنه؟

مهم مادرشوهرتون که گفته

ادم وقتی براش مهمان میاد تا سلام احوال کنه تا چایی بیاره یک ساعتی وقتش میره دستش ازاد شده زنگ زده برای شب نشینی باید به هردوتون زنگ بزنن؟

خواهر خودتون باشه باید به هردوتون زنگ بزنه؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
خیلی حساسی شل کن بابامگه هرکی هرجا میره به اون یکی باید زنگ بزنه؟مهم مادرشوهرتون که گفتهادم وقتی برا ...

عزیزم همسر من اخلاقش طوریه که خودش هرجا بره به برادرش میگه از طرفی شوهرم خودش انتظار داره من برا خانوادش زنگ بزنم

منم میخام که بشناسشون مثلا من به خواهرشوهرم زنگ میزنم ولی اون نه

توام زنگ نزن . ولشون کن برا خودت زندگی کن نه مردم یخدا اصلا ارزش نداره

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی
منم میخام که بشناسشون مثلا من به خواهرشوهرم زنگ میزنم ولی اون نه

وقتی که زنگ میزنی به شوهرت بگو زنگ فلانی هم زدم سلامت رسوند 

وقتی هم میخای بهش بگی اونا زنگ نمیزنن و ... خیلی تکرار نکن بزار خودش بفهمه چون اینطوری خسته میشه از این حرفا