2777
2789
عنوان

مادر شوهرم طلامو میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 5667 بازدید | 228 پست
مادرشوهر منم همین..سر ازدواج من پیش حلقه برا من نیاوردن که مادرشوهرم بعنوان کادو بده..سر این جاریم ه ...

حالا خوبه مثل مادر شوهر من نبوده که فرق بذاره به تو نده به اون یکی بده

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
خودشم سنگین ترین طلای منو میخواد به اسم خودش بزنه نمیره یه چند گرم طلای سبک بخره واسه هدیه

عزیزم اصلا نده چقدر زرنگه ..میخواد خودشو آدم خوبه کنه 

من برای عروسیم همسرم دستش خالی بود سرویس نخریدیم ..بعد دنبال سرویس طلا بودم که بندازم که آخرشم بدل خریدم ..

سه ماه بعد از عروسی وای باورت میشه شوهرم تو کمد مامانش یه سرویس طلا پیدا کرد که فاکتورش برای ۵ ماه قبل از عروسیم بود.. یعنی مامانش خریده بود برای پس انداز..

شوهرم اینقدر ناراحت شد گفت مامان اون زمان در به در دنبال طلا بودم تو داشتی و ندادی قرض ما 

از همون موقع همسرم یه حس بدی گرفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی دارهاگر مطمئن هستندآدم‌های خوبی هستنانجام می‌دادم اما مادرشوهر فعلیم هرگز🙄

منم ..

خیلی در مقابلشون کوتاه اومدم هیچوقت قدر ندونستن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

به هیچ عنوان نده.مساله فقط گردنبند نیست اگر که الان کوتاه بیاید فردا حریف خواست و دستورهای غیرمنطقی دیگه اش نمیشی. از الان مرزهاتو باهاش مشخص کن.بگو فامیلام دیدنش توی جمع فامیلامون انداختمش و گفتم خودم خریدم

ببین باید به مادر شوهرت نگاه کنی ببینی چطور آدمیه🤔اگه آدمیه که قدر میدونه و اینکار شما بچشمش میاد.. ...

منم خیلی ساده گرفتم ولی یه سری هر چی دلش خواست بارم کرد سر اینکه شوهرم بهش پول نمی‌ده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

رقص تکی یا رقص چاقویی چیطی داری بگو شوهرم نیخواد کادو بده یا بگو گردنم انداختم فامیل دیدن گردنبند رو ...

ای باباچرا پس بگیره ، آخه مگه میخواد بره میدون جنگ ..میخواد ازدواج کنه ...اگه اوضاع اینقد خطرناکه ک دیگه ازدواجه رو بیخیال شه کامل 😄 

متاهلی شما ؟

بله هشت ساله

خانواده شوهرمم چهارتا عروس دارن ولی همیشه اسم من ورد زبونشونه 

و از همیشه میگن بخاطر اینکه فلانی دلرحم و خداترسه

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
بگو ما رسم جهاز بینی نداریم این رسما از مد افتاده کسی هم براش مهم نیس من چیا خریدم مگه فامیلتون درگی ...

انگار فامیلاشون موقع خرید بودن که الان موقع چیدن باشن!

واقعا درک نکردم حرفاش رو حس کردم میخواد اذیتم کنه 

ای باباچرا پس بگیره ، آخه مگه میخواد بره میدون جنگ ..میخواد ازدواج کنه ...اگه اوضاع اینقد خطرناکه ک ...

همینو بگو 

انگار جنگه خب با طرف ازدواج کردی خانوادشم قبول کردی از حالا شمشیرو از رو میبندن

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
ببخشید ،یعنی قرار هست قسط وام رو خودتون پرداخت کنید یا همسرتون؟

همسرم 

😐😐😐😐😐واقعا ندارن؟؟؟؟چجوری روش شده اینو گفته؟؟؟؟؟واقعا هم بی پول باشن نباید اینو میگفت ،شده ی رب ...

حتی کادو عروسی هم نمی‌خواد بده !

ای باباچرا پس بگیره ، آخه مگه میخواد بره میدون جنگ ..میخواد ازدواج کنه ...اگه اوضاع اینقد خطرناکه ک ...

انشالله اسی خوشبخت بشه و این مسائل برلش پیش نیاد 

ولی مواردی هست طرف به طلاق میرسن بعد خود این مادرشوهره میتونه شکایت کنه بگه من گردنبند دادم باید پس بده 

یا فردا روزی مادرشوهرش با اینا بد بشه بازم این حرکت رو میتونه بکنه 

کلا هر خوبی کنه دوسال بعد پشیمون میشی چرا ابروشو نگه داشتم 

اصلا مادرشوهره بیادیه سکه پارسیان یک گرمی بگیره یا نیم گرمی بده به کسی چه ربطی داره اگه میخواد پز بده با پول خودش باشه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
مادرشوهر منم همین..سر ازدواج من پیش حلقه برا من نیاوردن که مادرشوهرم بعنوان کادو بده..سر این جاریم ه ...

واسه منم سر عقد حلقه نشون دادن به زور یه گرم میشد 

مشکل مالی که دارن

عزیزم اگر مشکل مالی دارن اشکالی نداره خوب بهش بده، شاید می خوان جلو مردم آبروداری کنن و خجالت نکشن، شما خوب باش عزیزم می خواد فقط جلو مردم بندازه گردنت همین به نظرم فقط با همسرت هم مشورت کن که در جریان باشه بهتر هست اینطوری پیش شوهرت عزیزتر هم میشی