میگه گردن بند رو بده به من رمز عروسی به اسم خودم بندازم گردنت بزار همه بگن خانواده شوهرش ارزش گذاشتن
به نظرتون چی بگم بهش ؟
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
عزیزم اینکارو نکن بگو میدم به مادرخودم که بهم بده چقدر زرنگه مادرشوهرمن که میخواست خونشو بزرگ کنه بع ...
خودشم سنگین ترین طلای منو میخواد به اسم خودش بزنه
نمیره یه چند گرم طلای سبک بخره واسه هدیه
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اگر شما این گردنبند رو نخریدی چی میخواست کادو بده الان همونو بدهاگه از الان براتون ارزش قائل نشه اصل ...
دقیقااا خودش باید کادو بده
مادرشوهر منم همین..سر ازدواج من پیش حلقه برا من نیاوردن که مادرشوهرم بعنوان کادو بده..سر این جاریم هم باز پیش حلقه رو از دستش در اوردن سر عقد دادن دوباره..
ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم
اگر مادرشوهرت گرنبند رو جلوی همه به شما بده هدیه محسوب میشه بعدا میتونه پس بگیره شاهدم داره
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
اگه همسرت میده مامانت رو کوچیک نکن بدی مامانت اون بده نشون بده مناعت طبع دارید درباره مادر شوهرت هم با مشورت خانوادت تصمیم بگیر البته نه با آدم احساسی با آدمی که عاقل هستو با تجربه مشورت کن...
قطعا فاکتور ب نام اسی یا همسرشون هست چجوری میخواد بگیره چقدر بد ب قضیه نگاه میکنین
عزیزم تو همین سایت ببین چقدر دعوا و اختلاف هست . خانواده ایرانی که مهریه هم حتی حق ژن نمیدونه تو دعوا هم حلوا خیرات نمیکنن . بهتر نیست آدم از اول خودشو درگیر داستان نکنه؟؟
خب تموم بشه مگه چی میشهتوروخدا یکم دلاتونو صاف کنینب نفع توام هست پیش فامیل و دوست و آشنا میگن ارزش ...
متاهلی شما ؟