2777
2789
عنوان

مادر شوهرم طلامو میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 6429 بازدید | 232 پست
پس اول زندگی دلخوری پیش نیاد بینتون بهتره عزیزم...یه گردنبند ۱۵ گرمی ارزش این دلخوری ها رو نداره ... ...

نگو مستقیم ک نمیدم دستت باشه . بهش بگو ب کسی نشون نمیدم همین کاری ک خودتون گفتین چشم شب مراسم شما بندازید گردنم

عزیزم اینکارو نکن بگو میدم به مادرخودم که بهم بده چقدر زرنگه مادرشوهرمن که میخواست خونشو بزرگ کنه بع ...

خودشم سنگین ترین طلای منو میخواد به اسم خودش بزنه 

نمیره یه چند گرم طلای سبک بخره واسه هدیه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😐😐😐😐😐واقعا ندارن؟؟؟؟چجوری روش شده اینو گفته؟؟؟؟؟واقعا هم بی پول باشن نباید اینو میگفت ،شده ی ربع پهلوی بهت بدن نباید اینو میگفت

کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️

خودت شاغلی و قسط وام رو خودت میدی یا همسرت؟

قراره شاغل بشم همسرم میده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

اگر شما این گردنبند رو نخریدی چی میخواست کادو بده الان همونو بدهاگه از الان براتون ارزش قائل نشه اصل ...

دقیقااا خودش باید کادو بده 

ب نظرم نکن جزو هبه و هدیه محسوب میشه قابل رجوع هست اگه خدایی نکرده فردا بینتون مشکلی پیش اومد راحت ث ...

قطعا فاکتور ب نام اسی یا همسرشون هست چجوری میخواد بگیره چقدر بد ب قضیه نگاه میکنین

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 

مادرشوهر منم همین..سر ازدواج من پیش حلقه برا من نیاوردن که مادرشوهرم بعنوان کادو بده..سر این جاریم هم باز پیش حلقه رو از دستش در اوردن سر عقد دادن دوباره..

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

رقص تکی یا رقص چاقویی چیطی داری بگو شوهرم نیخواد کادو بده 

یا بگو گردنم انداختم فامیل دیدن 

گردنبند رو از الان نده 

اگر مادرشوهرت گرنبند رو جلوی همه به شما بده هدیه محسوب میشه بعدا میتونه پس بگیره شاهدم داره

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

اگه همسرت میده مامانت رو کوچیک نکن بدی مامانت اون بده نشون بده مناعت طبع دارید درباره مادر شوهرت هم با مشورت خانوادت تصمیم بگیر البته نه با آدم احساسی با آدمی که عاقل هستو با تجربه مشورت کن... 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
آره میگه بده دست من بمونه

نه به هیچ عنوان نده از الان زرنگ باش 

دعوا راه ننداز قشنگ با سیاست وآروم

فوقشم که نتونستن طلا بخرن یا نقره بخرن یا بدل 

یک شبه کسی نمیفهمه

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
قطعا فاکتور ب نام اسی یا همسرشون هست چجوری میخواد بگیره چقدر بد ب قضیه نگاه میکنین

عزیزم تو همین سایت ببین چقدر دعوا و اختلاف هست . خانواده ایرانی که مهریه هم حتی حق ژن نمیدونه تو دعوا هم حلوا خیرات نمیکنن . بهتر نیست آدم از اول خودشو درگیر داستان نکنه؟؟

.

خب تموم بشه مگه چی میشهتوروخدا یکم دلاتونو صاف کنینب نفع توام هست پیش فامیل و دوست و آشنا میگن ارزش ...

متاهلی شما ؟