2777
2789
عنوان

مادر شوهرم طلامو میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 5662 بازدید | 228 پست

میتونستی بگی زودتر قول دادم به مادرم اون قراره به عنوان هدیه بده چمیدونم یه چیزی میگفتی 

من باشم روم نمیشه بگم نه ولی کاش بگی نه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
نمیدونم شاید همرو با مادرشوهر خودم میسنجم فک میکنم صادقن

آفرین همینه خدا شاهده کل خرجی که مادرشوهرم واسه ما کرد یه النگو یه میلیونی بود که اون موقع ۵ گرم بود ماه بعد از عروسی هم ما یک میلیون و ۴۰۰ دادیم براش تلویزیون خزیدیدم بردیم یعنی یه جورایی بیشترشو پیش دادیم ولی اونسری بهم میگه النگویی که برات خریدم ۲۵، گرم بود آخه زن حسابی ۲۵ گرم النگو کجا دیدی تا حالا خدا وشکر فاکتورش بود نشونش دادم ۵ گرمه حالا میگه مال جاریم ۲۵ گرم بود که گرفت در صورتی که واسه اونم نهایت نیم گرم بیشتر از من بوده باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه بدی بهش مشکلی نیست خیلیا اینطوری هدیه میدن آبرو داری میکننولی خب من میترسم بدی بهش بعد بپیچونه ...

آره میگه بده دست من بمونه

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

اونکه رو حرف مادرش حرف نمیزنه

پس اول زندگی دلخوری پیش نیاد بینتون بهتره عزیزم...یه گردنبند ۱۵ گرمی ارزش این دلخوری ها رو نداره ...نمیخواد بدی از الان دستش باشه . ب کسی هم نشونش نده تا شب مراسم بدش بندازه گردنت ...اتفاقا خیلی هم قشنگه جلو مهمونا..هم شوهرت و مادرشوهرت خوشحال میشن هم خودت یه حس قشنگی بهت دست میده جلو مهمونا 

قسطش رو قراره شوهر من بده به اسم خودش تموم بشه !

خب تموم  بشه مگه چی میشه

توروخدا یکم دلاتونو صاف کنین

ب نفع توام هست پیش فامیل و دوست و آشنا میگن ارزش داره برای خانواده شوهرش مادرشوهرتم خوشحال میشه و سربلند واقعا اینایی ک میگن نده رو درک نمیکنم واقعا میگه چ اتفاقی میفته خیلیم کار قشنگیه

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
اینکه یه رسمه جهاز رو می‌چینند و میرن جهاز برون به حساب خونه نو عروس

هنوز خونه نیست که !

میگه بچین خونه خودتون 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

عزیزم اون میخواد زرنگ بازی دربیاره ..اگر اینجوریه اسی باید بده مامانش تا کادو ۱۵گرمی بده فوقش یه انگ ...

ما کلا این رسم تو عروسی خانواده عروس دوماد کادو بدن رو نداریم ولی اگر جای اسی بودم حتما میدادم چون من مادرشوهرمو واقعا دوست دارم ولی درسته باز بستگی به اون شخص داره که اهل حیلس یا صادقه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

ببین باید به مادر شوهرت نگاه کنی ببینی چطور آدمیه🤔

اگه آدمیه که قدر میدونه و اینکار شما بچشمش میاد....خوب تو هم این لطفو در حقش بکن.....

اگه نه آدمیه که فردای روز یادش نمیاد خوبی شما رو.نکن،چون بعدها پشیمون میشی وتا نا کجا آبادت میسوزه......

من همچین لطفی در حق خانواده ی شوهرم کردم...پشیمونم.....بی عقلی کردم...غلط کردم...۲۴ سالم بود عقلم نکشید....فکر کردم کار خوبی میکنم،لطف میکنم....اما اشتباه کردم...وقتی یادم میاد میسوزم...پشیمونم ولی فایده نداره..دیگه کاریه که ۲۰ سال پیش انجامش دادم...یکبار نگفتن دستت درد نکنه،طلبکارم هستن...یک بلایی سرم آوردن،من بودم که بخاطر بچهام تحمل کردم....الانم ۲ ساله باهاشون قطع رابطه ام

بهم گفته جهاز چی خریدی ؟بچین با فامیل می‌خوام بیام خونتون نشونشون بدم !! اصلا نمیگه دوست داری بیایم ...

بگو ما رسم جهاز بینی نداریم این رسما از مد افتاده کسی هم براش مهم نیس من چیا خریدم مگه فامیلتون درگیر کاسه بشقاب منن؟! اسی خیلی باهات احساس صمیمیت میکنه تاپیکای بانو آرتمیس بخون از الان دور نگهش دار

.

آفرین همینه خدا شاهده کل خرجی که مادرشوهرم واسه ما کرد یه النگو یه میلیونی بود که اون موقع ۵ گرم بود ...

اوه ۲۵ گرم 😂😂😂

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡