2777
2789
عنوان

مادر شوهرم طلامو میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 6338 بازدید | 232 پست
البته بخوام درستش رو بگمهمسرم توی عقد برام خریده بود و کسی توی گردنم ندیده بوذمنم میدونستم مامانش هم ...

مادر شوهرت خوب بود ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس گذاشتن که اجباری نیست کلاس نذاره جلو مردم

مطمئنن خود عروسم دوست داره اون روز حتی به دروغ سرش جلو مردم بالا باشه با کادوی خوب

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
عزیزم فقط به غرور نیست که دور از جون اسی انشالله که پیش نیاد ولی دیدم حرف جدایی شده میگن فلان چیزو م ...

حتی بهم گفته جهاز چی خریدی بچین با فامیلم بیام 

ببینم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

ندار نیست والا خوب میپوشه خوب میخوره خوب میگرده میگه ندارم ولی داره رو نمیکنه اگه مادر شوهر خوبی بود ...

بگو‌ ما باهم خوب باشیم برام مهم نیست بقیه چی میگن بعد بگو کاش زودتر میگفتی به چند نفر گفتم اونوقت بدتر میشه

خیلی اذیتم کرده

ببین عزیز دلم هر کسی طبق تجربه خودش اینجا جوابی بهت میده یکی مادر شوهرش فرشته هست میگه بده یکی مادرشوهرش دیو دو سره میگه نده شما با شناختی که از همسرت و خانوادش داری با مشورت با خانوادت تصمیم بگیر.... اگه همسرت آدم خیلی بادرک و قدر شناس و  خوبیه حتما ارزش داره این احترام رو سر مادرش بذاری

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

ب نظرم نکن 

جزو هبه و هدیه محسوب میشه قابل رجوع هست 

اگه خدایی نکرده فردا بینتون مشکلی پیش اومد راحت ثابت میکنه بین اون همه شاهد ازت می گیره 

ب مادرشوهرت بگو خیلی ناراحت شدی و اگه براش  ارزش داشتی هدیه دذ خور برات میگرفت و بگو با دروغ و ظاهر سازی مخالفی و ارزش شما بالاتر ایناست ک با طلا جلو دیگران حفظ بشن 

مرزبندی ت باهاشون محکم نبست ک همچین پیشنهادی داده زنگ خطره خودتو جمع کن

.

اینکه بدی بهش مشکلی نیست 

خیلیا اینطوری هدیه میدن آبرو داری میکنن

ولی خب من میترسم بدی بهش بعد بپیچونه مثلا بگه وای ببخشید گم شده یکمم گریه کنه توام باور کنی...

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
آره اینکه میگه بده دست من بمونه عجیبه

من باشم نمیدم پولش از جیب من رفته پطش رو کس دیگه بده هرجا نشست بگه من طلا دادم 

مجبور نیست کادو بده که

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
اگه واقعا ندارن بخرن چ اشکالی داره بده .زندگیتونو قشنگ بسازید همین اول تو روش وایسی بعدا خودت آسیب م ...

چرا آسیب ببینم ؟

مطمئنن خود عروسم دوست داره اون روز حتی به دروغ سرش جلو مردم بالا باشه با کادوی خوب

صد درصد ولی اگه پیچوندش و ندادش چی. یا برد عوض کرد سبک تر آورد. از این دغل بازیا هیچوقت کسی سود نکرد