2777
2789
عنوان

ایاااا واقعا درامد نونوا 40 میلیونه😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2918 بازدید | 212 پست
اره از اشناهاداریمهفته ای ۱۰ میلیون داره از نونوایی و فروش آردماهیانه ۴۰ اینطوریا میشه

دمشون گرم ان‌شاءالله جیبشوت همیشه پر پول

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

من تازه فهمیدم اینایی که با مینی بوس اینا به جایی سرویس میبرن هم حقوقشون زیاده..همسایه ما شوهر تو این کاره فقط روزی یک سرویس میبره پارسال میگفت ۸۰توننه درامدش

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ما سه تا نونوا می‌شناسیم میلیاردر هستن

شوهرخواهر دوستم  نونوایی داشت الان تو دربند خونه و محتمع نان فانتزی داره و ماشین و سفرای انچنانی

دوست شوهرمم از شهرستان خیلی سال پیش میان و نونوایی میزنن الان چندتا آپارتمان و مغازه و ماشین و...دارن خیلییییییی پولدارن خیلییییییی

این خانومه تو پر بازدید می‌گفت نونوا تا 60 میلیون حقوق میگیره من چرا فکر میکردم شغلشون اندازه کارگر ...

تازه میگفت کمه برامن  😁😁

کاربری دست 4 نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم 
من تازه فهمیدم اینایی که با مینی بوس اینا به جایی سرویس میبرن هم حقوقشون زیاده..همسایه ما شوهر تو ای ...

عجببب

اره والا شنیدم اسنپیا هم درامدشون بد نیست البته اونایی که تو بالا شهر تهران میرن مسافر میبرن

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

اگر نونوایی از خودشون باشه و البته کار پرزحمتیه در قبال کار درامدشون کمه اما حلال و پربرکته

واقعا . یکی پای تنور وایسه چله تابستون ببینم میگه زیاده یا نه نصف شب بره سر کار معلوم میشه 😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دقیقا اونم نه هر نونوایی بستگی به جاشم و جمعیتش داره

ن جاش هرجا باشه درآمدش خوبه اینا سهمیه آرد دارن حتی اگر نون هم نفروشن آردا رو میفروشن برا اینکه اتحادیه شک نکنه با کارتای مختلف هی کارت میکشن از دوست آشناهاشون کارت زیاد میگیرن