2777
2789
عنوان

ایاااا واقعا درامد نونوا 40 میلیونه😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2683 بازدید | 205 پست
من تازه فهمیدم اینایی که با مینی بوس اینا به جایی سرویس میبرن هم حقوقشون زیاده..همسایه ما شوهر تو ای ...

اون بدبخت که پاره میشه همش تو جاده پول مفت بلاگرا در میارن که با انتر بازی جلو دوربین معروف هم میشن

خب کم نیست ؟ کمه واقعا الان دیگه دو سه سال پیش نه خیلیم زیاد بود ولی الان کافی نیست

وا 60 تومن کافی نیست ؟

حالا شما بگو حق شاگردا و...به کنار 30 تومنم کافیه واسه یه زندگی معمولی 

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این خانومه تو پر بازدید می‌گفت نونوا تا 60 میلیون حقوق میگیره من چرا فکر میکردم شغلشون اندازه کارگر ...

من نونوا هم میشناسم کمتر از کارگر درآمد داره 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
عجببباره والا شنیدم اسنپیا هم درامدشون بد نیست البته اونایی که تو بالا شهر تهران میرن مسافر میبرن

نه این برا یه کارخونه سردیس میبره.صبح میره عصر هم برمیگردونه..تازه بخواد مسافرهم اخر افته ببره دوبرابر هم میشه

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

اره ما سه تا نونوا می‌شناسیم میلیاردر هستنشوهرخواهر دوستم نونوایی داشت الان تو دربند خونه و محتمع ن ...

برم به شوهرم بگم بزنیم تو کار نونوایی😂👋🏻

ن جاش هرجا باشه درآمدش خوبه اینا سهمیه آرد دارن حتی اگر نون هم نفروشن آردا رو میفروشن برا اینکه اتحا ...

آخه من میشناسم کسی که نونوایی داره ولی درآمدش کمه 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
خب کم نیست ؟ کمه واقعا الان دیگه دو سه سال پیش نه خیلیم زیاد بود ولی الان کافی نیست

ماهی ۶۰ ملیون برا شما کمه بله 😔🤣

میتونم بپرسم الان تو خونه ی فرشته با ماشین لندکروزتون چندتا مستخدم دارید؟؟😔🤣

کاربری دست 4 نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم 
وای چی بگم خواهر شوهرمن ۱۴تا میگرفت حالا رسمی شده ماه اول۱۰ریختن خیلی ناراحتم نکنه بازم همون ۱۰بدن

ببین تازه ما الان نامزدیم انقده وام گرفته حدود 7 و نیم داره حقوق میگیره خودش میگه حقوق عائله مندی زن و اون 40 درصدی که تو سال جدید میاد رو حقوقش ،حقوقش میشه 10 تومن😬😬😬💔

از درامد دسفرش ها و لبو فرو شا بگم کلتون سوت میکشه پس😂

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
ماهی ۶۰ ملیون برا شما کمه بله 😔🤣میتونم بپرسم الان تو خونه ی فرشته با ماشین لندکروزتون چندتا مستخدم ...

🤭😂