2777
2789
عنوان

لطفا هرکی بچش ریتالین میخوره بیاد راهنماییم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 47 پست
میدونم درکتون میکنم و خیلی سختهپسر من اگر سه سال پیش شروع میکرد درمان شرایطتش تا الان خیلی بهتر شده ...

میفهمم

و میدونستی یکی از تبعات بچه بیش فعال داشتن، افسردگیه؟! 

خیلی جنگیدم که لااقل این حس سراغم نیاد

اما از بس فشار عصبی تحمل کردم بیماریی سختی دچار شدم که منشاش استرسه

و البته واقعا دکتر داریم تا دکتر

برای همین درمان افسردگی که میگم

اول دخترم پیش یک دکتری رفت که داروهایی بهش داد که از دوتا پله نمیتونست پایین بیاد و سرگیجه داشت

شکر خدا الان پیش یک متخصص اعصاب و روان و دکتر مشاور هم زمان داره درمان میشه و خیلی بهتره

میفهممو میدونستی یکی از تبعات بچه بیش فعال داشتن، افسردگیه؟! خیلی جنگیدم که لااقل این حس سراغم نیادا ...

پسر من در اثر عدم درمان به موقع وسواس فکری هم گرفته 

واقعا دکتر مهمه که وجدان و مسئولیت داشته و سواد درست که دارو مناسب بده 

دکتر اولی که بردم گفت مشکل نفخ داره اون اذیتش میکنه بهش شربت پارافين خوراکی داد و من چقدر خوشحال شدم که دارو بد به بچه ام ندادم😔

هرچی آرزوی خوب مال تو 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دوسال بازی درمانی بردمش که بلکه تاثیر کنه دارو ندم بهش بهتر شد اما همچنان ضعیف بور

پس نیاز ب دارو داره 

من میگم اول کاردرمان جواب نداد دارو 

البته ن اینکه چند سال ببری تنیجه اش تو چند ماه مشخص میشه

دختر من کوچولوتر بود بیش فعالم بود بعد دوران‌ مدرسه عدم تمرکز باعث میشد نتیجه نگیره اما با کاردرمانی خداروشکر بهتر شد 

حتی من پارسال که سال کنکور بود ب دکتر گفتم دارو بده گفت چون با کار درمانی بهتر شده فقط یک ویتامین داد 

حتما درمان دنبال کنید انشالله بهترین ها براشون رقم بخوره گناه دارند اینده شون ب خاطر عدم‌تمرکز از دست بدند

فعلا امضا ندارم