2777
2789
عنوان

لطفا هرکی بچش ریتالین میخوره بیاد راهنماییم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 47 پست
راهنمایی اشتباه ندین خواهشا من سه سال زمانم رو از دست دادم از بس اینجا آدمهایی مثل شما غیر علمی حرف ...

من نگفتم کلا وجود نداره بیش فعالی ‌ گفتم تا گفتن بچه تمرکز نداره ریتالین ندید بهش . شما هزارتا راه رو رفتید بعد رسیدید به دارو این درسته . نه این که معلم بگه بچه نمیشینه سر کلاس ببریم دکتر ببندیمش به دارو 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
وایی میشه راهنماییم کنید؟منم احتمال اینکه بیش فعالی داشته باشم زیاده (AĎHD)و شنیدم یکی از قرص هایی ک ...

روانکاو تست میگیره بهتره پیش کسی بری که دوره اش گذرونده باشه پست بالام رو بخون

فعلا امضا ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس چندمه پسرت ؟چرا دوساعت فقط میره مدرسه؟درسش الان که داری قرص میدی چطوره؟

کلاس دوم 

چون هیجانش بالاست دایم ورجه وورجه میکنه یک جا نمیشینه حرف میزنه خسته شدن از دستش تمرکز بقیه رو هم میگیره 

با درسش مشکل نداشتم اصلا فقط هیجان بالا که اونو دکتر وسواس فکری تشخیص داده که درگیرش کرده در اثر بیش فعالی ارثی هم هست پدربزرگش نزدیک ۷۰ ساله اش هست رفتارهایی داره که همه میگن کاش بچگی درمانش میکردن ...

سه سال روانشناس کودک بردم بازی درمانی و رفتاردرمانی نشد

هرچی آرزوی خوب مال تو 
من نگفتم کلا وجود نداره بیش فعالی ‌ گفتم تا گفتن بچه تمرکز نداره ریتالین ندید بهش . شما هزارتا راه ر ...

دکتر تشخیص میده نه من نه شما اونم من بعد از عوض کردن سه تا روانپزشک و روانشناس کودک بهش رسیدم 

هیچ کس دوست نداره بچه اش تو این شرایط باشه وقتی آدمهایی مثل شما همچین نظراتی میدن به خدا از ته دل دعا میکنم هیچ بچه ای تو این شرایط نباشه که بقیه فکر نکنن آدم برای راحتی خودش دارو میده ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
وای تروخدا اینارو ندین ب بچه هااینا انرژی های بچه هاست که تو اپارتمان نمیتونن تخلیه کننشما روزی یه ب ...

ببخشید

چرا هر چیزی رو قاطی میکنین و نسخه اشتباهی میدین دست مردم؟ 

اون مشاور اون متخصص حالیشون نیست؟ 

چرا باور نمیکنین که معظلی به اسم بیش فعالی و عدم توجه وجود داره؟ 

شما به این مادر میگی دارو نده اونم گوش کنه و چند سال دیگه بچه اش با هزار مشکل عدیده واسه خودش و اجتماع روبرو شد شما میای جواب بدی؟! 

دختر من پیش یک کاردرمان میرفت دوره عدم تمرکز گذرونده بود و با تمرین خیییلی بهتر شد دارو هم فوکوس پلا ...

من دوسال بازی درمانی بردمش که بلکه تاثیر کنه دارو ندم بهش بهتر شد اما همچنان ضعیف بور 

ببخشیدچرا هر چیزی رو قاطی میکنین و نسخه اشتباهی میدین دست مردم؟ اون مشاور اون متخصص حالیشون نیست؟ چر ...

آخ گفتین 

بعد همین ها برچسب بی تربیتی و بی ادبی و وقت نذاشتن پدر و مادر برای تربیت بچه رو میذارن رو آدم 

مادر بی شخصیت یکی از همکلاسی های پسرم بهم گفت پسرت ۸ ساله اش شده و تربیت نشده و الان بعیده بشه تربیتش کرد ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
کلاس دوم چون هیجانش بالاست دایم ورجه وورجه میکنه یک جا نمیشینه حرف میزنه خسته شدن از دستش تمرکز بقیه ...

ای بابا منم بچم ارثیه از پدرش 

بخدا دوسال دوندگی کردم بردم بازی درمانی 

بهتر شد اما بازم تمرکز نداشت

ای بابا منم بچم ارثیه از پدرش بخدا دوسال دوندگی کردم بردم بازی درمانی بهتر شد اما بازم تمرکز نداشت

من سه سال رفتم و اومدم روانشناس کودک جلو هم وایسادم چندتا دکتر روانپزشک هم  بردم ولی مگه شد هر دکتری میگفت نه مشکل نداره دارو نمی‌داد میگفتم این خوبه تا سه شنبه پیش که کلا مدرسه گفت دیگه نمیشه تحملش کرد بلافاصله باباش برد پیش یک دکتر کاربلد شش روزه داروهای عوض شده والا یک نفس بعد هشت سال کشیدم ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 

میدونم درکتون میکنم و خیلی سخته

پسر من اگر سه سال پیش شروع میکرد درمان شرایطتش تا الان خیلی بهتر شده بود ولی هرسری اومدم اینجا گفتم هرکسی از راه رسید پیشنهادهای الکی داد و دلمو خوش کردم که بچه ام تو آپارتمانه و ...

از همه آدمها هسته ام از کسایی که فقط عذاب وجدان میدن و ...

هرچی آرزوی خوب مال تو