بچه ها کسی بین شماها بچه ای داشته یا داره یا دور و برش بوده که تو ۱۷ ماهگی هنوز راه نره؟🥺🥺🥺پسر من ۱۰ روز دیگه ۱۷ ماهش تموم میشه اما فقط از گوشه ی میز یا مبل می چسبه و راه می ره ریز ریز،دیگه هر کی می بینتم می گه پس راه نمی ره؟😔همین باعث شده نسبت به هر کی این سوالو دو بار ازم می پرسه زده بشم،و شب و روزم تو گوگل باشه😔😔😔
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
برادرزادم تقریبا ۲ سالش بود راه افتاد وقتی با کمک دیوار راه میره هیچ مشکلی نیست پسر منم یه سال و دو ...
اره هی اینارو به خودم می گم،اما تا کسی ازم می پرسه پس راه نمی ره،نا خودآگاه دوباره نگران می شم،دلمم می سوزه،طفلی دلش می خواد پاشه خودش بره اینور اونور اما نمی تونه🥺🥺
اره هی اینارو به خودم می گم،اما تا کسی ازم می پرسه پس راه نمی ره،نا خودآگاه دوباره نگران می شم،دلمم ...
درکت میکنم چون دختر منم مشکل تکلم داره الان خدارو شکر خیلی بهتره ولی آدم چون خودش ناراحته حرف دیگرانم روش تاثیر میذاره
ایشالا نه به زودی راه میوفته گلم
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بچه منم ریز ولاغره کلی چیز میگن ولی خداشاهده بهترین غذارو میدم دخترم اشتهاش کمه زیادنمیخوره چکارکنم ...
منم به خدا همینم،دست تنهام هستم،خونواده م پیشم نیستن،البته بودن هم یه سره حرفای نا امید کننده بهم می زدن،صب بیدار می شم در حال پختن و دادن انواع چیز میزم به پسرم اما خوب چی کار کنم وزنش و قدش اینه