2777
2789
عنوان

راه رفتن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 58 پست
دختر برادر شوهرم خیلی لاغر و قد‌کوتاه و ریزه میزه‌س. 2 ماه دیگه 2سالش تموم میشه. تازگیا راه افتاده. ...

واااااای پسر من که تا عید راه نره اطرافیان دیگه منم ول نمی کنن😫😫😫

باشه مرسی🙏❤️از نظر دادن دیگران خسته شدمبه خدا،تو روم همه چیو می گن،بچه ت ریزه،از ماه پیش تا الان هی ...

بچه منم ریز ولاغره کلی چیز میگن ولی خداشاهده بهترین غذارو میدم دخترم اشتهاش کمه زیادنمیخوره چکارکنم خب

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برادرزادم تقریبا ۲ سالش بود راه افتاد وقتی با کمک دیوار راه میره هیچ مشکلی نیست پسر منم یه سال و دو ...

اره هی اینارو به خودم می گم،اما تا کسی ازم می پرسه پس راه نمی ره،نا خودآگاه دوباره نگران می شم،دلمم می سوزه،طفلی دلش می خواد پاشه خودش بره اینور اونور اما نمی تونه🥺🥺

نه بابا خاله منم دیوانه شده بود از فامیل شوهرش همش گریه میکرد براش روروک خرید ؛پسر خالم پشت روروک می ...

منم خیلی گریه می کنم🥺🥺اما تو خلوت خودم،حرف دامو به هیچ کس نمی تونم بگم،فقط شوهرمه که می گه ولشون کنه،بقیه فقط رک حرفاشونم می زنن بهم😔😔😔

منم خیلی گریه می کنم🥺🥺اما تو خلوت خودم،حرف دامو به هیچ کس نمی تونم بگم،فقط شوهرمه که می گه ولشون ک ...

مادرشوهر خالم به فامیلشون گفته بود جلو خالم که ما همه سالمیم نمیدونم بچش به کی رفته

پسرم ❤❤😍😍😘😘
اره هی اینارو به خودم می گم،اما تا کسی ازم می پرسه پس راه نمی ره،نا خودآگاه دوباره نگران می شم،دلمم ...

درکت میکنم چون دختر منم مشکل تکلم داره الان خدارو شکر خیلی بهتره ولی آدم چون خودش ناراحته حرف دیگرانم روش تاثیر میذاره

ایشالا نه به زودی راه میوفته گلم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بچه منم ریز ولاغره کلی چیز میگن ولی خداشاهده بهترین غذارو میدم دخترم اشتهاش کمه زیادنمیخوره چکارکنم ...

منم به خدا همینم،دست تنهام هستم،خونواده م پیشم نیستن،البته بودن هم یه سره حرفای نا امید کننده بهم می زدن،صب بیدار می شم در حال پختن و دادن انواع چیز میزم به پسرم اما خوب چی کار کنم وزنش و قدش اینه

اره بلند میشه،از مبل یا میز می چسبه و بلند میشه و حتی دورمیز هم کامل اروم اروم می چرخه،اما اصلا تعاد ...

😐😶 دنبال یه درگیری فکری برای خودت میگردی 

خب بچه تا به تعادل برسه در راه رفتن طول میکشه 

بلند میشه دورمیز هم میچرخه 😐 

الان انتظاری داری مسابقه دوی مارتن شرکت کنه ؟؟