2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 171690 بازدید | 767 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما که از زندگیشون خبر نداریم شاید دروغ میگه..

بله درسته و شما خیلی منطقی هستید و صد البته که ی شناختی هم نسبت بهش دارین

یکی از دوستام ب زور شوهر دادن بعد از ۱۵ سال هنوز دل نداده ب زندگیش و جدیدا شوهرش فهمیده که بهش خیانت میکنه همه تردش کردن اما من بعضی وقتا دلم میگیره...ی لحظه یاد اون افتادم

بله درسته و شما خیلی منطقی هستید و صد البته که ی شناختی هم نسبت بهش دارینیکی از دوستام ب زور شوهر دا ...

اخی..چقدر سخته!

ولی قضیه دخترا با پسرا فرق داره.معمولا پسرا زود خودشونو با شرایط مطابقت میدن

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»

نه این چه حرفیه هیچوقت از گذشتت به همسرت چیزی نگو اگر نامزد رسمی بودی باید بگی، اما اگر در حد دوستی ...

نمیدونم شاید حق با شماست خب من از این جهت نگاه کردم که ممکنه دنبال فرصت باشه تا استارتر ازدواج کرد به شوهرش بگه خب اگه خوش از اول بگه اون موقع دیگه مشکل پیش نمیاد من هیچ تجربه ای ندارم اما منطقی فکر کردم از نظرم درست اومد که بگن بازم هر جور درست میدونن ولی شما هم درست فکر می‌کنید شاید دیگع به استارتر اعتماد نکنن اگه بهش بگن 

اینکه مجبور به یه ازدواج ناخواسته شده دروغ میگه عین سگ

پسری که عاشق باشه تن به قبرستان و مرگ میده اما تن به ازدواج اجباری نمیده آشغال عوضی

دختره چششو به هردلیلی گرفت ، قیدتو زد

خرش که از پل رد شد فیلش یاد هندوستان کرده مرتیکه هوس باز هرزه

نمیدونم چرا جای تو، خودم عصبی شدم