2777
2789
عزیزم چند چند بار دیدم دخترا کل عکس های نامزدی و عروسیشون رو کامل کذاشتن،نه یکی نه دو تا .به خدا همی ...

بدبختی اینه سایتم‌امنیت خاصی نداره

اگه میشد کسی دانلود نکنه یا اسکرین شات نگیره خیلی خوب بود

اشتباهه واقعا من یبار عکس گذاشتم با مقننه یعنی پوشش کامل ولی باز استرس دارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا انگار به من پول میدنمن میگم جمع شیم یه کاری انجام بدیمشاید کسی شوهرش عکس زنشو تو پیجش دید بشه ...

بله درسته 

چنتااز دوستان میگفتن که اسم کاربریشونم زیر عکساشون میزنه تو پیج 

شما فکر کن از اقوام ببینن و بیان تو کاربری صاحب عکس 

خب خیلیااینجا دردودلایی میکنن که پیش هیچکسی نمیتونن بگن و اگر کسی ببینه و براش دردسر میشه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
بله قطعا

نمیدونم شاید برایشما حقوقی واریز شده تجربه دارین ولی برای من و خیلیا که میشناسم اینطور نبوده

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
نمیدونم شاید برایشما حقوقی واریز شده تجربه دارین ولی برای من و خیلیا که میشناسم اینطور نبوده

😅

شما تاپیک های منو ببینید بعد نظرتونو بیان کنید

درضمن این مزاح بوده و این همه جبهه گرفتن نداره!

متاهل🧸