من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
معلمی آش دهن سوزی نیست، اینهمه رشته های دانشگاهی که خدمت به مردم هست و شما هر رشته ای میخوندی تا دکترا امکان تدریس در دانشگاه هم داشتی ، آزمون استخدامی آموزش پرورش از لیسانس داشتی ، اون مشکل شما که باعث شده قبول نشی رو ۵ سال نتونستی حل کنی پس بیخیال شو . یک علتی داشته قبول نشدی دیگه ؟ خب اون علت رو چرا برطرف نکردی ؟ یا اگر غیرقابل حل هست چرا سراغ رشته های دیگه نمیری؟! الان همه شهر ها تقریبا دانشگاه دارن . هرکسی زندگی مخصوص خودشو داره نباید مقایسه کنی خودتو که عقب موندی. شما از هیچی عقب نموندی از هر اشتباه درسی گرفتی برای ادامه زندگی . خوشبختی و پول تو یک رشته خاص نیست . بعضی ها معلمی قبول نشدن خوشحالن چون جای دیگه استخدام شدن که درآمدش بیشتر از معلمی هست