2777
2789
مریضننمیدونم یکی از کاربرا گفت پول میده پاک میکنهنمیدونم سوالی بود جملش یا گفت اینکارو میکنهولی این ...

خودم بودم گفتم عکس من پخش شده توی هایلایتش گذاشته پول بدید پاک میشه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

قبلا هم گفتم با عکس هیچ مشکلی ندارم کلی عکس تو پیج باپلیک و پرایوت خودم دارم مشکل اینه اینجا فضا خصوصی با اسم مستعاره یکی بشناسه میاد تاپیک های آدم میخونه باو من مثلا تاپیک مقایسه شوهرم و اکسم زدم❗️اینو چیکارش کنم❓

کاش تو اینجا بودی 💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قبلا هم گفتم با عکس هیچ مشکلی ندارم کلی عکس تو پیج باپلیک و پرایوت خودم دارم مشکل اینه اینجا فضا خصو ...

تو فقط اون من کل زندگیمو اینجا نوشتم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
وای لعنت بهش براچی این کارو میکنن مریضای حرومی داری کانالشو برام بفرستی!

کانالشو پارسال دیدم متاسفانه آیدیشو یادم نیست ولی امیدوارم کانالش پاک شده باشه چون اکثرا تو تلگرام داشتن کانالشو ریپورت میکردن که پاک شه دیگه نمیدونم چه بلایی سر کاناله اومد

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

آره متاسفانه پارسال یه کانال دیدم تو تلگرام عکس خانمارو از این سایت یا جاهای دیگه میذاشت تو کانالش و ...

لعنت بهشون کثافتها 

من فکر میکردم بشه اینارو دستگیر کرد ولی انگار نه

نهایتا پیجو ببند

اها شما هم سریع اومدی گفتی چه ایده خوبی برای پر بازدیدی!میذاشتین تاپیک همون خانوم پر بازدید میشد دیگ ...

مگه به تاپیکای پربازدید حقوق و مزایای خاصی تعلق میگیره؟ چرا تا یکی تاپیک میزنه سریع همه میگن میخوای پربازدید شی!!!! 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
لعنت بهشون کثافتها من فکر میکردم بشه اینارو دستگیر کرد ولی انگار نهنهایتا پیجو ببند

ممن اینستا گرامم ندارم برم ببینم عکسمو گذاشته حرومی یا نه

استرس گرفتم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...

لعنت بهشون کثافتها من فکر میکردم بشه اینارو دستگیر کرد ولی انگار نهنهایتا پیجو ببند

آره کار خاصی بعید بدونم انجام بدن به قول شما پیجشو شاید ببندن فقط. همین کانالی که من دیده بودم صاحبش خیلی راحت ویس میذاشت می‌گفت هرکاری میخواین بکنین من اصلا ایران نیستم

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

مگه به تاپیکای پربازدید حقوق و مزایای خاصی تعلق میگیره؟ چرا تا یکی تاپیک میزنه سریع همه میگن میخوای ...

دقیقا انگار به من پول میدن

من میگم جمع شیم یه کاری  انجام بدیم

شاید کسی شوهرش عکس زنشو تو پیجش دید بشه دردسر وحشتناک براش

من خودمم استرس دارم کاشکی کاری کنن

اصلا راه نداره دستگیر بشه؟مهم اینه اون عکسارو دارهبچه ها میگن قبلا پیج داره پریدهاگه بتونن کاری کنن ...

یه راه دیگه هست که امروز ووقت کنم تاپیک میزنم و میگم 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

خدا نگذره از آدم بی شرف که بازی با آبروی دیگران براش شده سرگرمی

ولی خانمای گل برا چند تا تعریف و دیده شدن عکس تو سایت نزارید سوءاستفاده گر زیاده چون شما علاوه بر عکستون اطلاعات شخصیتون هم داخل تاپیکا هست و ممکنه براتون دردسر بشه 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

عزیزم چند چند بار دیدم دخترا کل عکس های نامزدی و عروسیشون رو کامل کذاشتن،نه یکی نه دو تا .به خدا همین جوری موندم.مگه میشه ادم عکس های خصوصی رو خودش پخش کنه.یا میان عکس دوستشون یا فامیل که بیچاره هیچ خبر از هیچ جا ندارد بدون اجازه برا نظر سنجی اینجا پخش میکنن