2777
2789
عنوان

آقایونی که جدا شدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 83 پست
ارزش نداره گریه کنی واسش من شوهرسابقم اینجوری بود اصلن روانیم کردهبود

مجدد ازدواج کردید ؟

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم اصلا خودتو کوچک نکن اتفاقا با مردا هرچی سرد تر رفتار کنی بیشتر جذبت میشن جوری رفتار کن ک انگار ...

آره راست میگی 😔خودشم خواست بغلم کنه نذارم؟

یه تهمت هایی زد که خدا می‌دونه ...

به منم تهمت زدن! یکی از تهمتهاشون رو خوده نامزدم باعثش بود! وقتی توی مراحل طلاق بهش ثابت شد اشتباه میکرده به گو ه خوردن افتاد، ولی دیگه دیر بود، چون من از اولش علاقه ای بهش نداشتم بعدشم که دیگه از خودشو طایفش متنفر شده بودم

خودتو جلوی مردی که اجازه داد به ناموسش تهمت بزنن یوقت کوچیک نکنیا! شوهره من گفت اگر یروزی یکی بیاد بگه زنتو با یکی دیدم انقدررررر میزنمش تا یاد بگیره دیگه درمورد ناموس من حرف نزنه،حتی اگر راست گفته باشه! بعدم گفت بعدش میام سروقت تو  

مرد بی غیرت بیخ ریشه صاحابش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

به منم تهمت زدن! یکی از تهمتهاشون رو خوده نامزدم باعثش بود! وقتی توی مراحل طلاق بهش ثابت شد اشتباه م ...

جلوی مادرشو گرفت اونم فقط بخاطر اینکه داد و بیداد میکرد 

موقع رفتن هم از مادرم عذرخواهی کرد بخاطر سرو صدای مادرش 

آره راست میگی 😔خودشم خواست بغلم کنه نذارم؟

اگه خودش بغلت کرد تو محکم تر بغلش کن چون تو از اون عاشق تری از محالاته ک اگه بغلت کرد پسش بزنی . امیدوارم خدا در همه لحظه های سخت زندگیت کنارت باشه از صمیم قلب این حس رو درک میکنم و غم تو انگار مال منه و خدا لعنت کنه ادماییو ک بدون فکر کردن دهن باز میکنن هرچی لیاقت خودشونه رو میگن . ولی خدا خیلی دوست داره میدونی کلی دختر دارن با این شرایط کنار میان و با چند تا بچه کنار همچین آدمای سمی زندگی میکنن و هر روز میمیرم و زنده میشن ؟ طلاق قبل از عروسیت رو یه برگه برنده بدون 

جلوی مادرشو گرفت اونم فقط بخاطر اینکه داد و بیداد میکرد موقع رفتن هم از مادرم عذرخواهی کرد بخاطر سرو ...

نمیدونم چی بگم اسی جان

چشماتو خوب باز کن، شوهر، دوس پسر نیست که احساسی بخوای درموردش تصمیم بگیری! بحث یه عمر زندگیه، اون بغلی که داری درموردش حرف میزنی میتونه خیلی چیزارو تغییر بده! میتونه باعث کور شدنت بشه و خیلی چیزارو که باید ببینی دیگه نبینی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اگه خودش بغلت کرد تو محکم تر بغلش کن چون تو از اون عاشق تری از محالاته ک اگه بغلت کرد پسش بزنی . امی ...

مادرم هم همینو میگه میگه غصه نخور داری آزاد میشی از غصه و گریه 

نمیدونم چی بگم اسی جانچشماتو خوب باز کن، شوهر، دوس پسر نیست که احساسی بخوای درموردش تصمیم بگیری! بحث ...

متوجه منظورت نمیشم 

چرا کور بشم

اون بغل میتونه باعث شه دوباره علاقت بهش زیاد بشه!

فردا بهش چیا بگم؟ آخرین باری هست که تنها صحبت میکنیم 

چیا بگم که بفهمه کیو از دست داد