2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یبار ک جلو خودت این کارو کرد حسابی دعوا کن

قبلا جلو خودمون میگفت جوابشو میدادم الان دیگه جلوم نمیگه 

میزاره مامانم تو خلوت گیر میاره پُرش میکنه

حرفاشو هم دیگه مستقیم نمیزنه که بتونم جوابشو بدم با تیکه میگه

مقصر مادرتونه ولی من خودم به همین دلیل یکی از افراد نزدیک و کلا گذاشتم کنار

چیکارش کنم متاهل بودم قطع رابطه میکردم اما مجردم مامانم ساده اس اون خاله کوچیکس سیاست داره

همش با تیکه حرف میزنه جلوم 

قبلا جلو خودمون میگفت جوابشو میدادم الان دیگه جلوم نمیگه میزاره مامانم تو خلوت گیر میاره پُرش میکنهح ...

نزار مادرت تنها بشه هروقت دیدی نشستن دارن پچ میکنن سریع بپر وسطشون در ضمن توهم میتونی تیکه بندازی در مورد دخالت هاش 

عین خاله من .قطع رابطه کردم ولی مامانم میبینن آمار زندگیم میگیرن و پرش میکنن که چرا ازدواج نمیکنه و. ...

یه سال نرفتم خونش کل فامیلو پر کرد که این با من قهر کرده 

همه میگفتن خالت ب این خوبیی چرا باش قهری

منم چیزی نمیگفتم ک چ دلیلی داره

نزار مادرت تنها بشه هروقت دیدی نشستن دارن پچ میکنن سریع بپر وسطشون در ضمن توهم میتونی تیکه بندازی در ...

اصلا یه کاری با مامانم کرده حرفاشو جلو ما نمیزنه حتی تو خونه حرف نمیزنه الان با گوشی داشت یه چیزی بهش میگفت هزار بار گفت به دخترات نگی مامانمو تو همه مسائل شیر میکنه میندازه جلو خرابش میکنه اخر خودش پشتش قایم میشه میشه ادم خوبه