2777
2789
عنوان

آقایونی که جدا شدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 83 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه آدمهای خیلی قدر نشناسی هستن خانوادگی اگر جون و خونتو هم بدی کف دستشون باز میگن چیزی نبود

از رفتارای مادرش معلوم بود! به نظرم بسپار به خدا و خودت رو نه مشتاق به طلاق نشون بده نه ترسیده از طلاق!

من ذره ای امید نداشتم بتونم ازش جدا بشم، فکر میکردم محکومم به اینکه باهاش ازدواج کنم، یروزی از خدا خواستم خودش کمکم کنه و در کمال ناباوری یه خودم اومدم دیدم توی مراحل طلاقم، بدون هیچ دردسری، اطرافیانی که از واکنششون میترسیدم همشون پشتم بودن و حمایتم کردن! نه من نه نامزدم نمیدونستیم چی شد که کار به طلاق رسید، یه قهر معمولی بود که خیلی راحت به طلاق ختم شد! پس بسپار به خدا اسی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من خودم بعد از انتظار طولانی ب عشقم رسیدم و نامزد کردم پسرممن نگفتم مجرد بمونید گفتم اگه کیس خوب نبو ...

چه زمانی نامزد کردبن

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم