2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت بچه دار نمیشی

201 بازدید | 14 پست

ی داستان جالب بگم من دوماه عقد بودم باردار شدم مادرشوهرم گریه کرد سرشو بست ک باید بندازینش(شوهرم اونموقع از کار بیکار شده بود)با خواهرشوهرم گفتن ما خرجشو نمیدیم بماچه و فلان 

خلاصه قرص گرفتیم انداختیم فکنم ی ماهه بود بگذریم

بعد از اون

مل تا 4 سال روش جلوگیری طبیعی بود

بعد مادرشوهرم میگفت چون 4 سال جلوگیری کردی و سقط عمد کردی بخاطر قرصا حالاحالاها بچه دار نمیشید 

ترس تو دلم افتاد  ی روز ب شوهرم گفتم اقدام کنیم برا بارداری من دلم بچه میخاد (شوهرم دوتا فنچ نر و ماده داشت)

اقدام کرديم ماه اول نشد و یک‌هفته بعدش پر.یود شدم انقد گریه کردم گفتم خدا بهم بچه نمیده دیگه 

ماه بعد ک اقدام کردیم دیدم فنچ ما تخم گذاشته خیلی ناز بود ب فنچه غذا داذم گفتم دعا کن منم حامله باشم😂باورتون نمیشه ی هفته بعد تست زدم باردار بودم 

بعد زمانی که 4 ماهه بودم یهو تخم فنچ شکست دو روز بعدش منم خونریزی کردم انگار ما با تخم فنچ میرفتیم جلو 

فقط برامن جالبه؟یا بنظر شمام جالبه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تخم فنچو بذار دستگاه جوجه کشی زودتر بدنیا بیاد خیالت راحت شه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
دیگه اخرش قرص و امپول مصرف کردم و شوهرمم ترسید رفت فنچ رو فروخت بقیش با خیر و خوشی گذشت

الان بچتون دنیا اومده ؟

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

مادرشوهره یا ظالم؟☹️

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

بله عزیزم 15 ماهشه

خدا رو شکر عزیزم به سلامتی 

زیر سایه پدر و مادر باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

تازه الان برا دخترم میمیرهمیخام بهش بگم توکه بچه رو نمیخاستیسراین حاملگیم انقد حالش بد شد ک تبریک نگ ...

ولش کن دیگه 

اصلا بهش فکر نکن که فقط باعث ناراحتی خودت میشه

خدا حفظش کنه دختر خانمتو❤

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

مرسی قشنگم همچنین جوجه های خودت ♥️🧿

ممنونم عزیز دلم 😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40