2777
2789

منم خیلی خواستگار رد کردم که این اواخر مادر یکی از خواستگارام گفته بود حتما ازدواج نمیکنه منتظر دکتر و مهندسه

که مهندسش اومد و ما ازدواج کردیم 😁 البته فقط رشته مهندسی خونده 🤣

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی شکر چقدر حس خوبی میگیرم میون این همه آدمی که از متاهلی مینالن کساییم هستن که راضینبه نظرم این آ ...

قربونت ممنون بابت دل پاکت 

من که خودم اول زندگی کم مشکلات عجیب و غریب سر راهم قرار نگرفت یعنی واقعا اگه پای دوست داشتن وسط نبود احتمالا جفتمون همون ماه اول ازدواجمون بعد  دیدن اون حجم از  بدشانسی ها و اتفاقاتی که هنوزم تا سالها باید باهاش دست و پنجه نرم کرد جا میزدیم  اما زندگی با همین چیزا قشنگه تهش اینه که کنار همیم و میگذرونیم این دوره رو 

ولی نباید خیلی کمالگرایانه فکر کردخیلیام هستن همینجوری رد کردن آخرشم به اون آدم کامله نرسیدنبعد سی س ...

وقتی کسی تکلیفش با خودش معلوم باشه دیگه نمیتونه کمالگرایانه فکر کنه. مثلا من دلم یه ادم با اعتماد به نفس و اجتماعی میخواست. خب هر ویژگی شخصیتی یه بعد تاریک هم داره. کسی که اعتماد به نفس بالا داره اجتماعی هم هست تا یه حدی رفیق باز هم هست. باید اینو میپذیری دیگه. نمیشه بگی مثلا من یه ادم مقید میخوام، ولی به حجابم گیر نده! نمیشه ادم کاری بخوای ولی توقع اینو داشته باشی ۲۴ ساعت باهات در تماس باشه. همه چی باهم دیگه جا نمیشه تو یه ادم. اصلا منطقی نیست 

مشاورایی هستن که به صورت آنلاین فعالیت میکننتازگیا نگاه کردم از ۲۰۰ تومن شروع میشدبه نظرم اگر شرایطش ...

200تومن هم برای امثال من زیادع

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
زندگیت خوبهسنتی اومد؟

الهی شکر خوبه

ازدواجم نیمه سنتی بود 😁

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤

اینسا ندارم اکسپلورچیه؟

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
وقتی کسی تکلیفش با خودش معلوم باشه دیگه نمیتونه کمالگرایانه فکر کنه. مثلا من دلم یه ادم با اعتماد به ...

آره دقیقا باهات موافقم خیلی خوب توضیح دادی

ادم باید به خودشناسی برسه و بفهمه چی میخواد و بعد جنبه های منفی تصمیمشم بپذیره

و گرنه هیچ آدم صددرصد بی عیب و نقصی وجود نداره

وقتی کسی تکلیفش با خودش معلوم باشه دیگه نمیتونه کمالگرایانه فکر کنه. مثلا من دلم یه ادم با اعتماد به ...

دقیقا همینه قطعا آدم معیار هایی که داره ممکنه یه جنبه هاییش منفی باشه اما باید اون بخش منفی هم بپذیره منم دقیقا آدم اجتماعی و پایه دوست داشتم و الان نه تنها با رفیق بازی مشکلی ندارم بلکه کیف هم میکنم 😅😅 خب خوبه جفتمون سرگرمیم دیگه یا مثلا من واقعا دوست داشتم خیلی وابستم باشه الان یه وقتایی یه جاهایی که برنامه یکی دوروزس نمیتونم تنهاش بزارم برم شاید بهم بگه من‌اوکیم برو اما میدونم ته دلش نیس و واقعا نمیتونم برم اما حتی با همین مدلش هم حال میکنم خوشحالم که دوریم براش آنقدر سخته