2777
2789

وضعیت اقتصادی 

و اینستا وتجمل گرایی و چشم و هم چشمی 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون دائم حس کمبود بهمون داده میشه و نداشته هامون رو میکنن تو حلقمونالبته وضع خراب اقتصاد لایف استیل ...

عاره دقیقا و این ترفند شرکت ها کمپانی هاست برای فروش محصولات شون 

حالا از محصولات آرایشی بگیر تا خونه و ماشین و ..

و هیچ کس هم راضی نیست حتی اونایی که ماها مثلا حسرت شون رو میخوریم میگیم ووو چه زندگی دارن 

قبلا مردم نداشتن ولی زندگی ها قشنگ تر بود و حس ادما بهتر الان همه افسرده و نا امید حس پوچی

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
منظورت از سبک زندگی غلط چیه عزیزم

خورد و خوراک بد ..کمبود ویتامین املاح بدن گوشی دست گرفتن زیاد کلا زندگی ماشینی و مدرن امروزی افسردگی رو همراهش آورده و کلی امراض دیگه 

اگه می‌تونستیم مثل قدیما ساعت خواب و بیدار شدنمون رو تنظیم میکردیم فعالیت بدنی داشتیم خوراکمون را سالم تر کنیم خیلی تاثیر بهتری می‌زاره قطعا