2777
2789

من زیاد رد کردم خیلیییی زیاد اما خب میدونستم کیو میخوام به لحاظ موقعیت مالی و اجتماعی شاید خیلی بهتر میتونستم ازدواج کنم اما به لحاظ احساسی و اخلاقی از این بهتر نه پیدا نمیکردم پشیمون نیستم که به مادیات گفتم نه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باهاش دوست بودی؟

نه یه سال خواستگارم بود بخاطرم کریه میکرد الان ببینی چی به سرم میاره به حالم گریه میکنی

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

به نظرم معیارای آدم نباید خیلی زیاد و کمالگرایانه باشه

به امید یکی بهتر هعی رد کنه

احساس و منطقشو به تعادل برسونه و ببینه تا ۷۰ درصد تفاهم دارن میتونه قبول کنه و وارد نامزدی بشه

البته من بیست سالمه فعلا خواستگاری نداشتم

۲۵ به بعد ترجیح میدم اتفاق بیوفته

نه یه سال خواستگارم بود بخاطرم کریه میکرد الان ببینی چی به سرم میاره به حالم گریه میکنی

سه سال*

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
من زیاد رد کردم خیلیییی زیاد اما خب میدونستم کیو میخوام به لحاظ موقعیت مالی و اجتماعی شاید خیلی بهتر ...

افرین دقیقا به نظرم کسی از رد کردن پشیمون نمیشه و بالاخره خوبش میاد سر راهش که تکلیفش با خودش معلوم باشه دقیقا چی میخواد

میپرسته منو همه چیمو قبول داره من از زندگی فقط احساس میخواستم و همون شد

الهی شکر چقدر حس خوبی میگیرم میون این همه آدمی که از متاهلی مینالن کساییم هستن که راضین

به نظرم این آدما خودشون آدمی بساز و خوبین که زندگی موفقی داشتن

البته که باید دو طرفه باشه تا زندگی اونی بشه که باید

وای برو مشاوره برای زندگیت کمکت کنه تاپیکهاتو دیدم.

نمیتونم برم عزیزم

افرین دقیقا به نظرم کسی از رد کردن پشیمون نمیشه و بالاخره خوبش میاد سر راهش که تکلیفش با خودش معلوم ...

ولی نباید خیلی کمالگرایانه فکر کرد

خیلیام هستن همینجوری رد کردن آخرشم به اون آدم کامله نرسیدن

بعد سی سالگیم که میدونید متاسفانه تعداد خواستگار کم میشه آدم سر خورده میشه

به نظرم ۷۰ درصد انتظارات رو طرف مقابل داشته باشه نباید رد کرد باید فرصت داد