2777
2789
عنوان

پارتنرم اصرار داره ک من باید حتما شاغل باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 35 پست

اگر در مورد انجام کارهای خانه و مراقبت از فرزندان و بقیه حق و حقوق خانم ها هم طرفدار تساوی و مشارکت مساوی هستند، قابل قبول هست...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو تو کارای خونه کمک کنه. لباس اتو کنه، بچه رو عوض کنه، ۳ روز در هفته شام بذاره. ظرفا رو بشوره و تو ...

مسئله اینه یکم سیاست نداره بگه هر طور خودت میدونی 

بخدا من خودم تا خرخره ادامه تحصیل دادم و الان بهترین جایگاه رو دارم خب معلومه ک کار میکنم 

اما اینکه یکی مجبورم کنه اذیتم میکنه

بگو محبور نیستی زن بگیری شراایط همینه دوس داشتی در خدمتم نداشتی بسلامت کار کردن من ب مربوطه میل داشتم کار میکنم نداشتم میشینم خونه چ بچه باشه چ نباشه باید کار کنی رو انتخابت بیشتر فکر کن اقا پر روتشریف دارن خیلی ساله باهمید ک باشه طرفازدواج کرده یه عمر زندگی مشترک جدا شده شما ک هنو اتفاقی نیفتاده 

من دوستندارم کار کنم اصلا دوستدارم مدرکمو قاب کنم بزنم ب دیوار چرا باید منو مجبور کنه

حرف حق میزنی ،بیخیال شو ..اون تو خودش نمیبینه ینفره از پس زندگی بربیاد..بعدا مشگل سازمیشه کنسل کن وقت و انرژیتم نگیره

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
مسئله اینه یکم سیاست نداره بگه هر طور خودت میدونی بخدا من خودم تا خرخره ادامه تحصیل دادم و الان بهتر ...

اتفاقا به نفع تو که سیاست نداشت و حرفشو رک زد. بعد ازدواج یه روی دیگشو نشون میداد که راه پس و پیش نداشتی بد میشد

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

خودمون خوب میدونیم ک حتی اگرم قبول کنن فقط در حد حرفه

حق و حقوق را که میشه ثبت کرد. در زندگی مشترک هم کلا هر طور رفتار کنید، همونطور ادامه پیدا می کنه. اگه از اول سفت و سخت برنامه ای برای تقسیم کارهای خونه داشته باشید و جدی بگیرید ادامه پیدا می کنه. ولی اگر فقط در حد صحبت باشه خیر.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من دلم نمیخواد کار کنم باید کیو ببینم واقعا

احساسی تصمیم نگیر.

ببین اگه باهاش باشی تا کجا میتونی ادامه بدی‌.

بدون اگه کات کنی یه وقتایی دل تنگ میشی، یه وقتایی حرفشو یادت میره که میخواست مجبورت

اگهباهاش بمونی شاید پشیمون بشی بعد چند سال زندگی

هرکدوم از راه ها رو انتخاب کنی یه تاوانی داره

باید باعقلت ببینی تحمل کدوم راه برات آسون تره

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝