2777
2789
عنوان

اونایی که قرمه سبزیشون خیلی معروفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2221 بازدید | 184 پست
خالم یکم بادمجون له شده میریزه تو قرمهفوق العاده میشههههمن با اینکه از بادمجون متنفرم ولی واقعا خوشم ...

میتونی دستور کاملشو بگیری ازش؟

شمالیا هم بادمجون میذارن کنار قرمه شون! شنیدم قرمه اونا هم خوشمزه میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سبزی سیاه هشه اصلا روغن سیاه نمیده !قرمه سبزی زحمت میخواد املت که نیس

با شنبلیله سیاه میکنم چرا سبزی رو بسوزونم 

منظورم اینه نوشته بودی همه چی رو جداگونه می‌پزی خیلی سخته 

اصلش همون ترکیب سبزی هست فکر کنم اسفناج خوب نیست تره بجاش خوبه و شنبلیله هم بهش عطر میده 

و اینکه باید چرب درست بشه و آبلیموی تازه .

ترکیب سبزیتون چیه دقیقا؟

بذار صبح دقیقشو از مامانم میپرسم،فقط میدونم تره وجعفریش ازهمه چیزبیشتره میزانش

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
پیاز نگینی خورد میکنم و تفت میدم سبک ک شد زردچوبه و فلفل سیاه میزنم و بعد گوشت هام ک از قبل تیم ساعت ...

ترکیب سبزیت و میزان ترش کردنه غذاتو میگی عزیزم؟

بذار صبح دقیقشو از مامانم میپرسم،فقط میدونم تره وجعفریش ازهمه چیزبیشتره میزانش

تره وجعفری وبرگ چغندروایفناج وکمی گشنیزوکمی شویدوشنبیله مقدارشون مهمه که من هیچوقت حفظ نشدم😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
با شنبلیله سیاه میکنم چرا سبزی رو بسوزونم منظورم اینه نوشته بودی همه چی رو جداگونه می‌پزی خیلی سخته ...

وای اصلا بحث سوزوندن نیس !

سبزی قرمه باید در حد یک الی دوساعت با حرارت خیلی خیلیییی کم سرخ بشه جسارت نباشه ولی امکان نداره کسی که از قرمه سر درمیاره اینکار رو نکنه 

جوری هم باید سرخ شه که طعمش تلخ نشه

اصولش همینه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز شبتون هم اسمش رو ببرید دستاتون رو می بوسم. بیماری لاعلاج جسمی ذهنی روحی داره .‌خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم .

من اصلا نفهمیدم رب داره آنقدری که خوشمزست پرسیدم دستور پختشو

تک تک دستورای اینجا رو به مرور امتحان میکنم!من میخوام به امید خدا آشپزی رو حرفه ای دنبال کنم، میخوام بهترین ترکیب هارو پیدا کنم