2777
2789

صورت من خشک و دهیدراته هست

ابرسان اردینری زدم بی تاثیر بود اصل بود

واسه روشن شدن پوست و آبرسانی یه محصول معرفی کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون وقتى پوست شما خشک و دهيدراتس نبايد آبرسان بزنى اونم به تنهايى! حالا خوبه برات بى تأثير بوده چون در اكثر مواقع پوست بدتر خشک ميشه

بايد يه مرطوب كننده ى غنى به همراه سرم يا كرمى كه قدرت ترميم كنندگى سد دفاعى داره استفاده كنى

اگرم دوست داريد آبرسان بزنيد هيچوقت به تنهايى استفاده نكنيد

چون وقتى پوست شما خشک و دهيدراتس نبايد آبرسان بزنى اونم به تنهايى! حالا خوبه برات بى تأثير بوده چون ...

همه جا شنیدم میگن واسه پوست خشک باید فقط ابرسان بزنی

اول ابرسان میزنم بعد کرپ مرطوب کننده معمولی

پس چی باید بزنم؟

آب کافی بخور، میوه های آبدار بخور. الان فصل کدو حلوایی، بخار پز کن و بخور. برای پوست خیلی عالیه. روده ها رو پاکسازی می‌کنه و برای کبد خوبه. 

صورت آینه درون بدنه. وقتی صاف و بدون لک باشه یعنی بدنت سالمه و مخصوصا کبد که نقش مهمی در سلامتی بدن داره.

آب کافی و میوه جات بخوری، لازم نیست زیاد برای صورت هزینه کنی، زیبایی طبیعی داری.