2777
2789
عنوان

دوسه روز اول پریودی

301 بازدید | 42 پست

چیکار میکنید ک لباستون کمتر کثیف بشه نشتی نده 

مخصوصا موقع خوابیدن خیلی بد میشه شرایط ااااه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شورتکس بپوش اصن لباست کثیف نمیش

ߊ‌ܭَܘ ܩࡅ࡙ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܢܚࡅ߳ܨ ܟܿܥ‌‌ߊ ܩࡍ߭ ܝ‌ࡐ‌ ߊ‌ܝ̇‌ ܥ݆ܘ ܢܚ݅ܝ‌ߊ‌ࡅ࡙ࡈߊߺܨ ࡅ߭ܥܼߊ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ߊ‌ܥ‌‌ܘ ܥ‌‌ܝ‌ܭ ܩࡅ࡙ܭܝ‌ܥ‌‌ܨ ܭܘ ܥ݆ܝ‌ߊ ߊ‌ࡅ࡙ࡅ߭ܧܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ࡐ‌ܢܚܚ݅ࡍ ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ܩ☺️❤️

خونریزیم زیاد نیست

وای هیچوقت فکرنمیکردم انقدر دلم بخواد پریود بشم

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

خونریزیم زیاد نیستوای هیچوقت فکرنمیکردم انقدر دلم بخواد پریود بشم

منمممم

این ماه ی گندی زد شوهرم ینی خدا خدا میکردی پریود بشم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

منمممماین ماه ی گندی زد شوهرم ینی خدا خدا میکردی پریود بشم

وای منم همینطور😂😭 

تازه فکرشو کن من دوماهه عقد کردم اصلا انقدر استرس دارممم میخوام زعفران دم کرده بخورم میترسم😮‍💨

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

وای منم همینطور😂😭 تازه فکرشو کن من دوماهه عقد کردم اصلا انقدر استرس دارممم میخوام زعفران دم کرده ب ...

ولی جونم ب لبم رسید تا پریود شدم

از کجا بخرم این😂🥺

لباس زیر فروشیا

پرده نداری ینی

نه