2777
2789
عنوان

خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 80 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا اینقدر نقطه ضعف نشون دادی .چرا اینقدر حد و مرز زندگیت رو حفظ نکردی که جرات کنه این حرف رو بهت بگ ...

میدونم همیشه هرچی گفتن خندیدم...نمیتونم از حقم دفاع کنم.سرسفرم میشست اینارو بهم میگفت...مثلا غذا درست میکردم ب داداش مجردش میگفت بیا بخور ببین غذای من خوشمزس یا زهرا...همش درحاله مقایسه بود و تیکه پروندن..شوهرمم هیچی نمیگفت اصلا جیزی نمیگفت 🥲

میدونم همیشه هرچی گفتن خندیدم...نمیتونم از حقم دفاع کنم.سرسفرم میشست اینارو بهم میگفت...مثلا غذا درس ...

یه جاهایی من شوهرت رو مقصر می‌دونم.من نمیگم با خواهرش جنگ میکرد ولی میتونست کاری کنه که دیگه خواهرش این حرفارو نزنه.زن و مرد باید پشت هم باشند.وقتی خونسرد بودن شوهرت و اعتراض نکردنش رو دیده تا اینجا پیش اومده.اگر شوهرت به تو عزت و احترام بزاره از ناراحتی تو ناراحت بشه از خوشحالی تو خوشحال متقابلاً خانوادش دوست آشنا در و همسایه هم یاد میگیرن.

یه جاهایی من شوهرت رو مقصر می‌دونم.من نمیگم با خواهرش جنگ میکرد ولی میتونست کاری کنه که دیگه خواهرش ...

اره ی بار بهش گفتم چرا چیزی نمیگی...گفت وقتی خودت چیزی نمیگی من چی بگم...متاسفانه و بدبختانه شوهرم ازش یکسال کوچیکتره میگه نمیشه جوابشو داد..خاهرش ۳۴و شوهر۳۳