2777
2789

بچه ها من کلی جای جوش دارم فرورفتگی شده دیگه چند ساله

حالا می‌خوام برم سابسیژن ولی نمی‌دونم تاثیر داره یا نه

اونایی ک رفتن از قبل و بعد عکس دارن؟!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیرم بی تاثیر نیست ولی نه اینکه صدرصد خوب بشی . درما نیدلینگ هم بیشتر از چند جلسه خیلی تاثیر داره . ...

منظورت میکرونیدلینگ هست؟  

میکرونیدلبنگ برای لک جوش هست ولی برای فرورفتگی موثر نیست. من خودم حدود ۶ جلسه انجام دادم!،

یا ارحم الراحمین
منظورت میکرونیدلینگ هست؟   میکرونیدلبنگ برای لک جوش هست ولی برای فرورفتگی موثر نیست. من خودم ح ...

چرا اونم تاثیر داره من خودم جای جوش داشتم البته زیاد نبود. سابسیژن هم خوبهذولی خوب هزینه اش خیلی بالاتره. اونم به تولید کولاژن زیاد تاثیر داره

دکتر به من گفت چهار جلسه باید بیای ولی من یک جلسه بیشتر نتونستم برم چون علاوه بر اذیت شدن هنگام انجامش زخم ها و کبودی های یک هفته اش اعصابم رو خورد می کرد . چند نظر خواندم تو نت می گفتن امکان برگشت هست و اینکه احتمال افتادگی پوست هم هست دیگه نمی‌دونم چقدرش راست هست 

مرسی از هزینه هاشم خبر داری؟!

اول یه جلسه برو پیش دکتر. اگه خوشت آمد دستگاه و ویتامین بگیر و خودت تو خونه انجام بده!   تو خونه شاید جلسه ای حدود ۸۰ الی ۱۰۰ برات هزینه بیافته!،

یا ارحم الراحمین