2777
2789
عنوان

خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 80 پست
بخدا درست میگی..اینا خیلی ادمای بدی بودن خیلی...تازه فهمیدم دستم هیچ نمکی براشون نداشت..دوس پسرش فوت ...

به هر حال خودتو سرزنش نکن

این ها همه جزئی از زندگی هستن و برای کسب تجربه باید بهشون اکتفا کنی

تجربه ای باشه تا حد و مرز ها رعایت بشه

هر حرفی رو هرجایی نبریم که بعنوان صلاح دربرابر خودمون استفاده بشه

متاهل🧸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به هر حال خودتو سرزنش نکناین ها همه جزئی از زندگی هستن و برای کسب تجربه باید بهشون اکتفا کنیتجربه ای ...

چقدقشنگ‌حرف میزنی 😊😊کاش میشد ازشهرشون برم تا کلا نبینمشون

من خیلی احمقم...وبدیه این موضوع ک برام مهم شده..اینه ک توشهرشون غریبم کسیو ندارم..اونم ی شهر خیلی کو ...

اولا خدا رو داری.دوما شوهرت و بوت هستن.ادم بخاطر تنهایی نباید تن به هر رابطه ای بده .که تهش باز توش حرص و جوش باشه

ارع عزیزم اینجوری بهتره من فکر کردم همسرتم رفت و امد نداره و از طرفی گفتید پای خانوادتون رو کشیدن وس ...

اره به خاهرم گفته بودن.مامانم الان چن وقتیه اومده پیشم میگفت اصلا ولشون..محلشون نده.

اتفاقا منم خودم ب شوهرم گفتم فعلا هیچی نگو تا عید ...

بله کار درستیه اینجوری حداقل به بهونه عید پیش قدم میشید که اگر خدایی نکرده دوباره ازاین داستان ها پیش اومد بتونید بگید دفعه قبل بخاطر عید و همسرم پیش قدم شدم 

متاهل🧸

اولا خدا رو داری.دوما شوهرت و بوت هستن.ادم بخاطر تنهایی نباید تن به هر رابطه ای بده .که تهش باز توش ...

خیلی بهم تیکه میپروند این خاهرش..سرکارش ی همکاراش داره طلاق میگیره همش میگفت دوستم گفته این داداشت چقد جذابه بد میگفت فقط میخام حرصتو دربیارم بهت میگم..وبدمیخندید

اره منم میگم پیش قدم نشه.ولی در ظاهر به شوهرش بگه من مشکلی ندارم .چون شوهرش گفته تو کینه ای هستی پس ...

درسته

عزیزم

اما زمان حلاله مشکلاته کمی باید صبر پیشه کنه

زیاد هم نباید به حرف های همسرش توجه کنه چرا که اگه بازم این مورد ها پیش بیاد همسرشون از ایشون توقع دارن 

انشالله برای عید پیش قدم بشن و به همسرشون بگن بخاطر ایشون پیش قدم میشن

متاهل🧸

خیلی بهم تیکه میپروند این خاهرش..سرکارش ی همکاراش داره طلاق میگیره همش میگفت دوستم گفته این داداشت چ ...

چرا اینقدر نقطه ضعف نشون دادی .چرا اینقدر حد و مرز زندگیت رو حفظ نکردی که جرات کنه این حرف رو بهت بگه و بعد بگه حرصت دادم و بخنده عزیزم.ولی قبول کن یه جاهایی هم فکر کنم شوهرت کم کاری کرده .کوتاه اومده که بهت این حرفارو زده.

منم کوچیک تر بودم از خواهرش ولی خودش پیش قدم شد.برای اینکه فهموندم برای خودم ارزش قائلم.۳سال طول کشی ...

چقدخوب...منم میخام همینجور بشه..چون مشکل من نبودم.مشگل خودش بود دختر دایش ولی پای من تموم شد