من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اتفاقا منم خودم ب شوهرم گفتم فعلا هیچی نگو تا عید ...
بله کار درستیه اینجوری حداقل به بهونه عید پیش قدم میشید که اگر خدایی نکرده دوباره ازاین داستان ها پیش اومد بتونید بگید دفعه قبل بخاطر عید و همسرم پیش قدم شدم
اولا خدا رو داری.دوما شوهرت و بوت هستن.ادم بخاطر تنهایی نباید تن به هر رابطه ای بده .که تهش باز توش ...
خیلی بهم تیکه میپروند این خاهرش..سرکارش ی همکاراش داره طلاق میگیره همش میگفت دوستم گفته این داداشت چقد جذابه بد میگفت فقط میخام حرصتو دربیارم بهت میگم..وبدمیخندید
خیلی بهم تیکه میپروند این خاهرش..سرکارش ی همکاراش داره طلاق میگیره همش میگفت دوستم گفته این داداشت چ ...
چرا اینقدر نقطه ضعف نشون دادی .چرا اینقدر حد و مرز زندگیت رو حفظ نکردی که جرات کنه این حرف رو بهت بگه و بعد بگه حرصت دادم و بخنده عزیزم.ولی قبول کن یه جاهایی هم فکر کنم شوهرت کم کاری کرده .کوتاه اومده که بهت این حرفارو زده.