2777
2789
عنوان

تازه زایمان کردم مادرشوهر و خواهرشوهرا اسیرم کردن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2253 بازدید | 129 پست

14سالم بود پسر پایین تازه ب دنیا اومده بود عاشقش بودم ب معنای واقعی طبقه بالا خونه مامان بزرگم زندگی میکردن هر چند وقت یکبار که میرفتم هونه مادربزرگم عصرا میرفتم خونشون شاید کلا 2بار رفتم خلاصه ی بار رفتم با مامانم گفتم میرم امیرعلی ببینم مامانم گفت نرو ولش کن ولی من دوییدم رفتم بالا در زدم جواب نداد اومدم بیام پایین با دعوا درو باز کرد چیه گفتم اومدم بچه رو ببینم گف خوابیده ولی بیدار بود خودم دیدم گفتم باشه درو محکم بست انقد غرور داشتم نشستم سر راه پله خیلی گریه کردم خیلیا بعد دست و صورتم شستم و رفتم پایین گفتم خواب بود حتی نگفتم اینجوری باهام رفتار کرد و

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضیا یه جوری از خانواده شوهر بد میگن که انگار دشمن شونن

از خداتم باشه که بچتو دوس دارن

دوست من از دست خانواده شوهرش گریه میکنه که بچشو محل نمیدن

شانس بزرگ زندگیته

بهشون بگو روی چه چیزای حساسی مطمئن باش وقتی بهت احترام میذارنو هرروز مزاحمت نمیشن و میگن بچه رو بده بالا

حتما حتما به نظرات و تربیتت احترام میذارن

من اتفاقا کل رو میگم شما استثنا رو میگی بچه باید پیش مادرش باشه و هفتی یکبار دوهفته ای یکبار پیش خان ...

من حمله نکردم عزیزم. الان بیشتر بچه ها از خونه ی مامان بزرگ کلی خاطره دارن. این رفتارا تازه باب شده.یکی هست دخالت میکنه مامانش حق داره تنها نزاره جایی.ولی وقتی کلی آدم دورش هستن که جز محبت چیزی نشون نمیدن درواقع این مامان بچه اس که ظلم می‌کنه بهش 

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   
عزیزم اون موقع که بچه رو میذاره پیش مادرشوهر ارامشش گرفته نمیشع؟اون موقع به مادر نیاز نداره؟

می‌تونه نزاره اما مادر بزرگ عمه خاله حق اینو نداری دم ب دقیقه پشت در کسی بیان دنبال بچه من شده و ستار میگیرم اما بچمو پیش کسی نمیفرستم 

14سالم بود پسر پایین تازه ب دنیا اومده بود عاشقش بودم ب معنای واقعی طبقه بالا خونه مامان بزرگم زندگی ...

پسرذاییم 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
نه اونجوری نیست بردارن ببرن .هی لفظشو میان و میگن اما من خودم هرسری میرم با بچم ولی خستم از این رفت ...

سرکارشون بزار بعد خودت گیر میکنی بخدا واسه۱۵ روز خودم سزارینی بودم مادر شوهرم پیشمون بودو گاهی اوقاتم میبردش بیرون یه بلایی سر رفتار بچه اومده دست بزن پیدا کرده جیغ میکشه 

نه اونجوری نیست بردارن ببرن .هی لفظشو میان و میگن اما من خودم هرسری میرم با بچم ولی خستم از این رفت ...

عزیزم نگران نباش کمترمیشه منم اوایل یا هر روز اونا میومدن حتی برادر شوهرم میومد میگفت دلم تنگ شده،بعد که بزرگترشد و شیطونیاش بیشتر شده وهمه جا روبهم میریزه زیادنمیبرنش ولی بچم یه کم وابسته شده 

من حمله نکردم عزیزم. الان بیشتر بچه ها از خونه ی مامان بزرگ کلی خاطره دارن. این رفتارا تازه باب شده. ...

بچه های الان با بچه های قدیم خیلی فرق میکنن دیگران روشون خیلی تاثیر میزارن و دو تربیته میشه اتفاقا امشب ی تاپیکی خانومه زده بود ک مادرشوهرم دخترمو اخلاقشون مثل خودش کرده و چادریش کرده من از بچه خودم بدم میاد خب این بده دیگه پس بچه باید کنار خودت باشه گاهی با خودت ببریش خونه مادربزرگاش

یا بچتو موقع تفریح پیش خودت نگه دار یا اینجور مواقع ناراحت نشو! نمیشه هر وقت شما دلت خواست نگهش دارن ...

آخه هرجابی که نمیشه برد بچرو اونم به این کوچیکی مجبورم بدم نگهدارن ولی از طرفی وابسته شدن انگار

آره سخته ولی بخاطر سردی هوا مجبوری، من جوووری تو خونه بودم ک اشک میریختم و التماس میکردم یکی منو ب ...

خب چرا به خودم اینهمه سختی بدم نرم بیرون؟بده یعنی میدم مادر شوهرم نگه میداره؟ 

آخه هرجابی که نمیشه برد بچرو اونم به این کوچیکی مجبورم بدم نگهدارن ولی از طرفی وابسته شدن انگار

چرا ببرش تو ماشین نگهش دار خب اونام آدمن وابسته میشن شما نزدیک ترین کس اون بچه ای ولی اونام نزدیکانش هستن دلشون تنگ میشه دست خودشون نیست واقعا یا کلا نبرش یا ناراحتم نشو

یعنی بده اینکه بچرو میسپرم به مادرشوهرم؟

اره بخدا خدای نکرده هزار اتفاق اگه بچه ت یه چیزیش بشه هزار جور فکر میاد تو سرت بخدا هرچقدرم دوسش داشته باشن نمیتونن مثله خود تو چهار چشمی به پانش الانش که مهم نیست چهار دستو پا میره و.....الان سعی کن بشه هفته ی یک بار یا فوقی دوبار