2777
2789
عنوان

تازه زایمان کردم مادرشوهر و خواهرشوهرا اسیرم کردن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2104 بازدید | 129 پست
اون قسمت رژیم غذایی خیلی سخته مدیریت کردنش من انقدر حساسیت های مختلف به خرج دادم که تونستم یکم از پس ...

بله خوب شد لااقل یکی تایید کرد حرف منو

چون من خودم تجربه بچه داری ندارم ولی ب شدت دیدم

ب بچه از همون روزای اول آب میدادن!

از ۶ ماهگی چای شیرین دادن!!!!!!

و مادر بچه هیبچ نمیتونست بگه 

چرا؟!

چون پیش خونواده همسرش بود و رودروایسی...

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
اون قسمت رژیم غذایی خیلی سخته مدیریت کردنش من انقدر حساسیت های مختلف به خرج دادم که تونستم یکم از پس ...

من دورم از خانواده همسر

ولی همون یکی دو روزی هم که میموندیم پیششون

از حرفای گهر بارشون در امان نبودیم

فلان چی بده بخوره من دادم به بچم

اینو بده تا تپل شه این بده مگه بچه ی من خورد چی شد

تو حساسی فلان همسایمون به بچش داده خیلیم راضیه

حالا فکر کن نزدیک باشی

و بچت بهشون عادت هم کرده باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا بعدا متوجه میشی اگه میتونی فردا بگی چی بدن چی ندن...امروز رفت و آدمتونو کنترل کنیدمث کسی رفتار ...

ببین من از خدامه همه اینایی که میگو.ولی چند وقت پیش سر همین داستان دعوای مفصل داشتیم با شوهرم و اون قاطی کرد حسابی برام که چرا خسته ای مثل سگ میشه اخلاقت و نمی‌دی بچرو مامانم دو ساعت نگه داره یا یه تفریحی بریم منم مجبورم الان به سازش برقصم.نتیجش شده وابستگی متدرشوهرم به بچم که نمی‌دونم چکار کنم.شوهزمم بلد نیست از بچه نگهداری کنه اصلاااا

دقیقا مادرشوهر منهی میگفت آب بده بچه تشنشه

اسی بیچاره داره گول میخوره ناخواسته... خونواده شوهرش خوبن

بعدها وقت برای استراحتش بیشتر میشه ولی دیگه کنترل بچه از دستش رفته و اعصابی براش نمیمونه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
من سر همین حساسیتم رو بچه یه دعوای مفصل با شوهرم کردم و حالا دهنم بستست جلو شوهرم و همش میریزم تو خو ...

یکم باید جلو شوهرت وایسی البته الان که هنوز هورمونات بالانس نشده یکم سخته ولی هرجوری هست انجامش بده

منم این موضوعو داشتم با شوهرم اونم دست و دلش شل میشد که بچه رو بده مامانش نگه داره ولی خب چند بار جلوش وایسادم 

میگفتم نگهش دار مثلا جارو کنم میگفت ببرم مامانم نگه داره میگفتم لازم نیست بعدا  هماهنگ میکردم کمکی بیاد برای کارای خونه و یه مدت کار نمیکردم 

چند بار خیلی قاطع بگو تو پدرشی وظیفته تو هم نگهش داری اگه نمیتونی پس چرا اقدام کردی واسه بچه دار شدن 

انقدر باید راهای مختلف امتحان کنی که یکیش بگیره 

من دورم از خانواده همسرولی همون یکی دو روزی هم که میموندیم پیششوناز حرفای گهر بارشون در امان نبودیمف ...

مثلا از همون روزای اول میگفتن شیر خشت و ترنجبین و این چیزا بده بعد میومدن از خاطراتشون میگفتن که واااای واسه بچه آب روی اتیشه و بچه ی من ابنجوری بود و اونجوری بود و فلانه و این چیزا 

خب چرا به خودم اینهمه سختی بدم نرم بیرون؟بده یعنی میدم مادر شوهرم نگه میداره؟

اشکال نداره بدی بهش ولی زود ب زود نده ک هم بچت ب اونا عادت میکنه هم اونا ب بچت،  یا مثلا تایم طولانی نذار پیششون باشه