2777
2789
عنوان

تازه زایمان کردم مادرشوهر و خواهرشوهرا اسیرم کردن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2100 بازدید | 129 پست

موقعی کار داری و میری بیرون هم پس قاعدتا نبایستی اونا بچه تو نگه دارن 

اگه اینگونه نبود تو الان ارزو داشتی یکی بچه تو نگه تو دو ساعت برا خودت باشی

اونم اوایل 

من یادمه تا سه ماه بعد زایمانم هرچقدر میخابیدم خستگی از تنم در نمیرفت

در واقع من ۲۴ساعت مواظب بچم بود 

حتی مادر خودم کمکم نکرد 

دلش نسوخت برام 

وای یادم اومد باز 

چطور تونست 

نگفت این اولین باره این روزا رو تجربه میکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا ما خونه ی ننه بزرگامون بزرگ شدیم دو تربیته نشدیم🙄🙄 اینم از فیس و ادای عروسای نینی سایتی😒

زمان قدیم فرق میکرد خیلی مادر حق داره برای بچه اش تصمیم بگیره تا وقتی سنش کمه و اینکه چرا من خیلی از عمو ها و پدربزرگا رو‌ دیدم همون دوره قدیم ک بچه فحش میداد عمو ذوق میکرد و می‌گفت دوباره تکرار کن 

هیچوقت بچتو تنها هیچ جا نذار، الان بچه فقط بوی مادرشو میشناسه، گناه داره بخدا

واسه بیرون رفتن خرید کردن چکار کنم پس پدرم درمیاد که همش تو خونه باشم.

واسه بیرون رفتن و اینات پس چکار میکنی؟ من بجز مادرشوهر و و مادرم کسیو ندارم بچرو بسپرم که خب مادر شو ...

یوقتا ک امکانش باشه بچه رو میبرم،  اگرم نباشه حدالامکان بیرون نمیرم.  بخدا تا دوماه و نیم بعد از زایمانم هیچ جا نرفتم،  اگرم برم ترجیح میدم بچم یا کنارم باشه یا پیش مادر خودم

کار خودت اشتباهه حتی ی لحظه هم نباید بچتو بدی نگه دارن 

وقتی بچتو میدی میسپاری خودشو مسئول و صاحب بچه میدونن بخدا پسرم ۵ ساله ۱ ساعت مادرم یا مادرش ندادم نگه دارن

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
زمان قدیم فرق میکرد خیلی مادر حق داره برای بچه اش تصمیم بگیره تا وقتی سنش کمه و اینکه چرا من خیلی از ...

هیچم فرق نکرده. بعضی پدر مادراهم فحش میدن شما داری استثنا رو میگی من کل رو میگم مامان منم بچه های داداشم نگه میداره 

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   
چکار کنم

منم دوتا بچه دارم اتفاقانم الا کوچکه دو ماه نیمه و بزرگ دوسال نیم مادر شوهرم کلی التماس میکنه این بزرگ بفرستم اونجا نمیزارم خیلی محترمانه میگم با خودم میاد با خودم میره میگم یه دقیقه هم نمیدم اونا دور هستن از ما واسه این زایمانم پیشم ممیوند یه روز بلند شده بود بچه مو برد بود خونه خودش یک روز نیم پیششون بود هی الکی میگفت میفرستم نمیفرستاد بچه م وحشت کرده بود الان فکرش میوفتم میخوام گریه کنم

از یه نظر خوبه وقتی خیلی کار داری یا خسته بدی نگهش دارن از نظر دخالت تو تربیت وهمین مدام بچه رو بردن ...

نه اونجوری نیست بردارن ببرن .هی لفظشو میان و میگن اما من خودم هرسری میرم با بچم ولی خستم از این رفت و امدا

ببین عزیزم هر وقت گفتن رودربایس نکن وقتی خواب بود بگو خوابه بیدار بشه خودم هم میام بعدشم اگه هم خواب نبود هرکاری داشتی بزار و خودتم برو اگه کاریم داشتی کالسکه بگیر بچه رو هم ببر

واسه بیرون رفتن خرید کردن چکار کنم پس پدرم درمیاد که همش تو خونه باشم.

آره سخته ولی بخاطر سردی هوا مجبوری،  من جوووری تو  خونه بودم ک اشک میریختم و التماس میکردم یکی منو ببره بیرون، ولی بازم بخاطر بچم نمیرفتم،  خریدا هم همیشه با خودم بود ولی این تایم شوهرم انجام میده 

نهایتا در حد یه دور دور با ماشین میریم بیرون اونم کوتاه

مجبورم خواهر،  تا عید ک هوا خوب بشه این سختی رو داریم

هیچم فرق نکرده. بعضی پدر مادراهم فحش میدن شما داری استثنا رو میگی من کل رو میگم مامان منم بچه های دا ...

من اتفاقا کل رو میگم شما استثنا رو میگی بچه باید پیش مادرش باشه و هفتی یکبار دوهفته ای یکبار پیش خانواده پدر چی و مادری بره ن اینکه دم ب دقیقه پشت در بیان بچه رو بده ببریم بالا آرامش بچه رو بگیرن من کاری ب مادر شما ندارم پس نیازی نیست حمله کنید 

من اتفاقا کل رو میگم شما استثنا رو میگی بچه باید پیش مادرش باشه و هفتی یکبار دوهفته ای یکبار پیش خان ...

عزیزم اون موقع که بچه رو میذاره پیش مادرشوهر ارامشش گرفته نمیشع؟اون موقع به مادر نیاز نداره؟