2777
2789
عنوان

تازه زایمان کردم مادرشوهر و خواهرشوهرا اسیرم کردن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2254 بازدید | 129 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه خیلی دوستش دارن

خودمو گزاشتم جاش دوست دارم هرروز برم بچه دادلشمو ماچ مالی کنم بیام 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
ی چن روز برو خونه مامانت بچت هم ببر .اومدن ببرن هم بگو بچه بی‌قراری میکنه یا خالش میاد باید بخابونمش ...

آخه منم نیاز به تفربح دارم به یه روز بیرون رفتم با شوهرم یه خرید کردن نمیشه که همش تو خونه باشم هیشکی بجز مادرشوهر و مادرم ندارم که مادر شوهرم خب بهتر نگه میداره ولی هی عادت کرده ببینتش

از دوست داشتن زیادع .

اگه محل نمیدادن ب بچت الان تاپیک زده بودی ب بچم محل نمیدن .

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

چطور ازشون کار می‌کشی بچه میدی دستشون خوبن؟اینجور مواقع بدن؟ خب دوستش دارن 

بعضی عروسای هزار جور ادا درمیارن همین مادرشوهرت توجه نمی‌کرد میگفتی بی محبته.خوبه توی خونت  آوار نمیشن میگن بچه رو بفرست بالا

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   
چکار کنم

ای بابا چه سختش کردی اونا عاشق بچتن و میخوان باهاش وقت بگذرونن من خواهرام هفتگی از شهرستان بلند میکنن میان فقط و فقط به عشق دخترم تا میرم خونه مادرشوهرم خواهرشوم دخترمو زمین نمیزاره اگه یه هفته نرم مادرشوهرم زنگ میزنه میگه چرا دخترمو نمیارین ببینم 

ببین الان بچه رو دوس دارن اگه دیدی توی تربیتش دخالت کردن اونموقع اجازه نده ولی من حس میکنم الان ذوق بچه رو دارن

منم دیوار بب دیوار مادرشوهرم هستم، 3 ماهه زایمان کردم ولی هییییچ وقت بچمو نمیدم اونا نگه دارن من بر ...

واسه بیرون رفتن و اینات پس چکار میکنی؟ من بجز مادرشوهر و و مادرم کسیو ندارم بچرو بسپرم که خب مادر شوهرم واردتره

بچه دو تربیته میشه اصلاااا خوب نیست خونه دور بگیر یا خودتو بزن بخواب

والا  ما خونه ی ننه بزرگامون بزرگ شدیم دو تربیته نشدیم🙄🙄 اینم از فیس و ادای عروسای نینی سایتی😒

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن