2777
2789
عنوان

همه بهم میگن نامزدم زشته🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 121 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عین من خریت نکن از یکی خوشم‌میومد بقیه گفتن قیافش عین بچه هاست منم بیخیالش شدنبعدا همونایی که بهم‌گف ...

به ولای علی  راست میگی  مردم جدیدا دو رو شدن 

به شوهر خواهرم همشون یه ایراد میذاشتن و میگفتن ال و بل 

بعد با خواهرم دیگه اختلافش در اومد جدا شدن همون ادما میگفتن لگد زدی به بختت

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث

واقعا که خاک تو سر بقیه ...به منم می‌گفتن تو مثل یه بچه‌ای (بیبی فیسم) شوهرت پیر به نظر میادچندین جا ...

دقیقاااا

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

بعد یه مدتی ظاهر چه خوشگل چه زشت عادی میشه بنظرم در یه حد نرمال باشه اوکیع چون زشت باشه بعدا ممکنه د ...

مهم اینه به نظر ایشون خوشگل باشه حرف مردم مهم نیس مردم چه بد باشه چه خوب بازم همیشه سوژه برای حرف زدن دارن

[QUOTE=367494280]من از بچگی زیبایی برام ملاک نبوده🥲 فقط میترسم اشتباه کنم [/QUO انشالا که ابهترین ا ...

باید تایم زیادی بگذره چون رسمی دو ماهه باهمیم خیلی کمه

میترسم بعدا عوض شه

من بد خلقی میکنم مخصوصا نزدیک پریودیم

اون اصلاااا تا حالا عصبی بودنشو ندیدم

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

واقعا ۱۷۵کوتاهه؟متوسط نمیشه؟

منظورشون اینه هم قد منه کوتاه محسوب میشه😂

5 سانت عالیه

ولی هم قد هستیم با کفش و اینا

میانگین قد مردای ایرانی 174 عه ، با این حساب تازه بلند حساب میشه 😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اخلاقشو واقعا زوم کن روش ببین خسیس نیست پولدار هست خانوادش هم مهمه

اصلا خسیس نیست خیلی دست و دلبازه هر سری بیرون میریم رستوران نزدیک ۱ یا ۲ تومن میشه 

اینا به کنار

برام کادو میخره اصلا خسیس نیست

خانواده شلوغی دارن

جدا زندگی میکنه مستقله اونا یه شهر دیگه ان ولی خب داداشاش نزدیکن رفت وامد دارن و خونگرم هم هستن

والا انقدر دهن بین و نادونم‌

دیگه درس شد برات

انشاالله که خیر😅غریبه؟

اره غزیبه اس

نه من دو دل نمیشم چون واقعا رفتارش فوق العاده اسواقعا میپرسته منو در این حد🥲…من سنم کمه…تایم زیادی ...

پس سنتم کمه گلم اونچیزی که خودت دوس داریو انجام بده ولی اینم یادت نره اگه دوره نامزدیو میگذرونی وهنوز عقد نیستی تا میتونی زیر ذره بینش بزار قطعا همه اوایل صد خودشونو میزارن ولی بعد از یه مدت خود واقعی. دوره ی آشنایتو بیشترش کن ودقت کن