2777
2789
عنوان

انقدر حرصم میگیره از مجردای سایت که شوهر میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 14903 بازدید | 281 پست
بهش سردی بده بخوره اصلا گرمی اینا بهش نده شاید دوبار سرش داد بزنی دیگه صبحا سمتت نیادوای من خیلی رو ...

کافور دادم بهش فهمید گرفت تو دستم خورد گفت چیو میخوای درست کنی فکر میکنی این رو من تاثیر میذاره

نمیدونم دیگه چی بهش بدم

مرا دخمه در خاک ایران کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آشپزه ۲۷سالشهاتفاقا ساعت کاریش زیادهظهر ۲ساعت میاد خونه و میرهبعد شب نمیاد تا ساعت ۳ صبحدوباره ۹صبح ...

ینی توی اون دوساعت استراحت نداره و ....

عجب توانی

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

عزیزم چون تازه عروسی واسه همین خیلی حساس شدی لازم نیست اول صبح به خودت برسی‌. درباره رابطه هم به مرور زمان کم میشه چون اول ازدواجتون هست عطش همسرت بیشتره 

متاهلی اصلا بد نیست اگه همسر خوبی برات باشه متاهلی خیلی هم خوبه. من وقتی ازدواج کردم سنم زیاد بود همه چی به وقتش خوبه. پدر مادرم دیگه ازم خسته شده بودن هر دوشون دنبال خاستگار بودن

همیشه خونه پدر موندن خوب نیست. الان که متاهلم خونه خودم آرامش دارم

وقتی تو سن کم شوهر میکنید بعد به دیگران میگید شوهر بده...😱خلقتت شکرر خواهر من شما اگه بازم مجرد بشی ...

چند سالشه مگه؟

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

کافور دادم بهش فهمید گرفت تو دستم خورد گفت چیو میخوای درست کنی فکر میکنی این رو من تاثیر میذارهنمیدو ...

حداقل بهش بگو پوزیشن هایی انتخاب کنه که اذیت نشی 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

چرا تو هر شرایطی باید تمکین کنی؟

چون وظیفه زن تمکینه حتی اگه نخواد

چون مردا نمیفهمن نمیخوای یعنی چی

ما زن ها تا عشق جاری نباشه حتی نمیتونیم دست شوهرمون رو بگیریم 

اما اونا وسط جنگ هم باشی ازت میخوان!

خیلی خیلی حس بدیه