2777
2789
عنوان

بابا❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 24 پست
شما باور کردی که رفته ؟ من باورم نمیشه چند روز پیش فوت کرده

اگه بخوام راستشو بگم نه بخدا باورم نمیشه که نیستش

از اینکه هی بهم زنگ میزدن تسلیت میگفتن بدم میومد 

از اینکه هی میگن خدا صبرت بده بابات خیلی دوستت داشت بدم میومد 

از اینکه میگفتن تورو خدا ناراحت نباشیا بچت اذیت میشه بابات راضی نیست بدم میومد 

چون باور نمیگردم که نیستش 

ولی الان که نمیتونم باهاش حرف بزنم انگار داره باورم میشه که انگار واقعا نیستش ومن فقط دارم خودمو گول میزنم 

اگه بخوام راستشو بگم نه بخدا باورم نمیشه که نیستشاز اینکه هی بهم زنگ میزدن تسلیت میگفتن بدم میومد از ...

الهی بمیرم 😭 کاش کنارت بودم بغلت میکردم دوتایی زار زار گریه میکردیم 😭😭😭😔💔💔 

خداوند پدرامونو بیامرزه 🖤

عمرم رفت ..جوونیم رفت ...کلی حسرت تو‌وجودم موند پدرم ما رو تنها گذاشتی اوج نامردی یعنی این..💔 خدایااااا خودت هوای داداشمو داشته باش😔 جون منو بگیر هر چی زودتر راحت بشم از این دنیات ..🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسرم باباشون سه ساله فوت شد هنوز نتونستن کنار بیان

خیلی همو دوس داشتن..همش بهش میگفته جواد بابا کاش من بچه تورو ببینم😔

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

همسرم باباشون سه ساله فوت شد هنوز نتونستن کنار بیانخیلی همو دوس داشتن..همش بهش میگفته جواد بابا کاش ...

خدا رحمتشون کنه 

خیلی سخته 

منم همش به بابام میگفتم پس بیا دیگه چند ماهه که نیومدی میگفت بسه دیگه دهنتو ببند چقد غر میزنی میخوام واسه زایمانت بیام که مثلا سوپرایزت کنم حالا اگه گذاشتی بعدم کلی میخندیدیم 

اما الان که زایمان کردم نیومد

خدا رحمتشون کنه خیلی سخته منم همش به بابام میگفتم پس بیا دیگه چند ماهه که نیومدی میگفت بسه دیگه دهنت ...

بمیرم...انشالله که اون دنیا جاشون خوب باشه حالشون خوب باشه

تو این دنیای کثیف..پر از گرونی..شرمندگی..مریضی...ایشالله اونجا جاشون خوب باشه❤️‍🩹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

خدا رحمتشون کنه خیلی سخته منم همش به بابام میگفتم پس بیا دیگه چند ماهه که نیومدی میگفت بسه دیگه دهنت ...

خدا کوچولوتو حفظ کنه برات

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بمیرم...انشالله که اون دنیا جاشون خوب باشه حالشون خوب باشهتو این دنیای کثیف..پر از گرونی..شرمندگی..م ...

منم فقط همینو از خدا میخوام

میگم حالا که از ما گرفتیش نزاشتی پیشمون بمونه حداقل اونجا جاش خوب باشه 

منم فقط همینو از خدا میخواممیگم حالا که از ما گرفتیش نزاشتی پیشمون بمونه حداقل اونجا جاش خوب باشه

انشالله انشالله انشالله ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40