2777
2789
عنوان

بیاین بگین دوست دارین چه کارای زیبایی انجام بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 84 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر دو فک رو کامپوزیت کردیمنم میخوام برم مرددم بعد عمل بینی انگار فرم خنده ام عوض شده دندونام زیاد مع ...

بله هردوفک

برامن هزینه زیرکار زیاد داشت مثل جرمگیری و‌لیفت لثه اینا که ۱۱ ایناش شد  واحدی۱۲۰۰کامدوزیتم ۱۶واحد زدم کلاشذ۳۰

بنظرم حتی اگ‌دندون موقع خنده دیده نشه براخرف زدن لینا مشخص خیلییی راضیم من

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

ناخن و مژه که ۱۰ ساله دارم

فیبر لب و  ۷ ساله میزنم البته کم 

دو ماه پیش لیفت با نخ انجام دادم که نتیجه عالیه 

اینم‌ ۲ سال یک بار اضافه شد😂

پوستمم که خوبه ولی بازم حواسم بهش هست

بینیم و راضیم ازش کاریش ندارم 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
من هنوز به فکر کامپوزیت نیفتادم ولی مطمئنم میزنه به سرم میرم انجام میدم

من دندونام خیلی بد بود خیلییی الان انقد حس خوبی دارم ک‌میهندم بعد سالها

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بله هردوفکبرامن هزینه زیرکار زیاد داشت مثل جرمگیری و‌لیفت لثه اینا که ۱۱ ایناش شد واحدی۱۲۰۰کامدوزیت ...

چه خوب شده

من لیفت لثه لازم ندارم. اره منم واقعا از دندون یک دست و سفید خوشم میاد

تهرانید شما؟ 

اگه تهرانید میشه لطفا اسم دکترو بگین

تو چشمم نمیره عزیزم ؟ ببخشید خیلی سوال کردم بدون ضرره دیگه؟

نه عزیزم چه حرفیه هرچی دوست داری سوال کن

ببین برای من که نرفت تو چشمم

پیش ارایشگر کاربلد برو

ضررش رو راستش نمیدونم ولی خودم ضرر خاصی ندیدم

البته من آلبینوام مژه هام سفیده برای همین رنگ میکنم شما اگه خودش رنگ داره بنظرم نیازی نداری

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
چه خوب شدهمن لیفت لثه لازم ندارم. اره منم واقعا از دندون یک دست و سفید خوشم میادتهرانید شما؟ اگه تهر ...

ن من تهران نیستم از شهرستان اومدم ی روزه برگشتم 

اگ اینستا دارین بزنین کلینیک آف توربو 

دکتر هاشم عابدینی

قیمتاشون نسبت ب بقیه حاها خیلی خوبه

نه عزیزم چه حرفیه هرچی دوست داری سوال کنببین برای من که نرفت تو چشممپیش ارایشگر کاربلد بروضررش رو را ...

قربون محبتت بشممم مرسی ک راهنماییم کردی هرچی اتفاق خوبه مال تو🫂😍

ن من تهران نیستم از شهرستان اومدم ی روزه برگشتم اگ اینستا دارین بزنین کلینیک آف توربو دکتر هاشم عابد ...

پیش همین دکتر رفتی شما؟ مرسی از راهنماییت گلم

انشالله همیشه از ته دل بخندی با دندونای قشنگت عشق کنی

قربون محبتت بشممم مرسی ک راهنماییم کردی هرچی اتفاق خوبه مال تو🫂😍

عزیزدلمی خودت مهربونی که همرو خوب میبینی 🩷🩵💚❤️🧡💛🤍

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
ناخن و مژه که ۱۰ ساله دارمفیبر لب و ۷ ساله میزنم البته کم دو ماه پیش لیفت با نخ انجام دادم که نتیجه ...

ببخشید میشه راهنماییم کنید برای لیفت با نخ؟

هزینه ش ؟ماندگاریش؟

و لیفت نخ بهتره یا فیلر؟