2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نی نی یار یک

عزیزم یادم میدی چجوری تک کنم ممنونم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
اینم بگم تو این سی سال عمرم اینطوری نشده بودم بینیم پره پر میشه میخوام خالیش کنم فین کنم پشت سرم و ک ...

منم در حد تورم لوزه و خلط پشت گلو و بینی هست..گاهی شب لرز کوتاهی میکنم..ولی علایم گوارشی ندارم..فک کنم انفولانزاست

کشنده هست و بدتر از کرونا 

تو چین قرنطینه کردن

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐

من به حدی سرم درد میکرد که دوست داشتم کلمو بکوبم توی دیوار تا حالا اینجوری سر درد نداشتم 

تنگی نفس 

خلط 

گرفتگی بینی

سرفه های مکرر 

از دست دادن بویایی هنوز بعد از یک ماه بازم خوب نشدم اثراتش هنوز هست 

هنوز دارو مصرف میکنم 

نمیدونم چه کوفتیه 

مهربون باش اما ضعیف نباش
دقیقاا..میگن اونایی ک بیماری زمینه ای دارن درست مثل کرونا درگیر میشن

من نارسایی کلیه دارم و باید دیالیز شم

واقعا مریضی سختی بود ولی خدا رو شکر گذشت ..

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

آره خیلی خطرناکه خیلی تلفات داشته 

داخل تلویزیون گفتن باید خیلی مراقب بود ...فقط دوری از جمع ...بهداشت کامل...

کشنده است

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد