2777
2789
عنوان

نامزدم بهم میگه نظرت چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2098 بازدید | 140 پست
بگم کون‌ گشاده ناراحت میشی؟

اونوقت نامزد من ظهر ی سر وایمیسته..شب تا ۱۲ شب درمغازه دنبال ی لقمه پول حلال🥲

با این حال بازم اونقد جواب زحمتاش نمیگیره...

ولی بازم شکر..

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

ما که نمیشناسیمش ولی حس میکنم تو کار کمال گراست. دنبال یه کار آس و عالیه

اره بهم میگه دنبال ی کار آینده داریم 

میگه برم شرکت ماهی ۱۲ میده ولی تو اسنپ باز ۱۴ درمیارم وایسادم آزمون بیاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید صبر کن تا جواب آزمون بیاد پس ببین سنش کمه هر جور عادتش بدی عادت میکنه مثل یه بچه هست مرد بالغ و پخته نیس مردا رو تا ۲۸ سالگی میشه تغیرشون داد پس از فرصت استفاده کن باهاش حرف بزن با ملایمت و خوبی رامش کن یه کار کن حسابی کاری شه با مهربونی بعد بگو اگه کار مناسب یه خانوم پیدا شه میرم نگران نباش پشتت هستم

ایجوری بگم میگه باشه ولی منظورش اینه ک پول هامونو بزاریم رو هم سرمایه کنیم

بگو حتی حقوقم رو بهت نمیگم چقدره روش حساب نکن. وقتی اون انقدر راحته تو هم رک باش. ناراحتم شد بشه مگه شما الان ناراحت نشدی؟

والا تجربه ام بهت میگه درست نمیشه

شوهر من شاید تو این هفت سال زندگی ۸-۹ تا شغل عوض کرده 

کاش فقط عوض کردن بود ، هربار کلی پس انداز و پول و قرض و وام رو هم به باد داده و کلی قسط رو دستم گزاشته

تازه طلب کارم هست

من یه سال اول زندگی میرفتم سرکار دیدم نه آقا خیالش راحته من میرم داره عقب می‌کشه

منم کلا خونه نشین شدم تا هوا برش ندارن

الان بالاخره مجبوره شده بره کارگری خرج خونه رو میاره ولی اینکه ثبات شغلی نداره خیلی رو اعصابمه

الهم عجل لولیک الفرج
خدایی اگر کار خوبی پیدا کرد حتما تو هم دنبال شغل و درامد باش.هیچی بهتر از استقلال مالی زن نیست.

اره ب فکرشم ولی اصلا علاقه ندارم

من مدرک کارشناسی ح س بداری دارم

ولی خب علاقه. نیس 

اگه بتونه کار خوب پیدا کنه حتما میرم 

بگو منم دوست دارم اگر یه کار مناسب برام پیدا شد برم و خیلی هم دوست دارم ک پا ب پای هم تلاش کنیم ... الان بیکاری تو مسئله هست چون همه میگن مرد خونه شغلش چیه ...کسی که نمیپرسه خانم خونه شغلش چیه ... حالا شما برو سرکار که نگن شوهرش بیکاره .... چون تا حالا کسی نگفته فلانی زنش بیکاره حالا میخوان خرج زندگیشون رو از کجا بیارن ...

شاید صبر کن تا جواب آزمون بیاد پس ببین سنش کمه هر جور عادتش بدی عادت میکنه مثل یه بچه هست مرد بالغ و ...

مرسی عزیزم

اصلا اینجور نیس خیلی پختس میگه آدم باید از مغزش استفاده کنه دنبال کار خوب و آینده داریه میگه کار آزاد میترسم نمیشه روش برنامه ریزی کرد 

والا تجربه ام بهت میگه درست نمیشهشوهر من شاید تو این هفت سال زندگی ۸-۹ تا شغل عوض کرده کاش فقط عوض ک ...

کار خوبی نکردی رفتی چون پرو میشه منم بخاطره همین میترسم برم اون بشینه هیچ کاری نکنه