2777
2789
عنوان

امروز یه پسره تو خیابون ازم آدرس پرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 124 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مسعود پاشو

مسعود با توام پاشو من میخام برم سر ساختمون الان مامانم و بابام میان پاشو دیگه لنگ ظهره مگه خوابگاه اینجا پاشوووووو

امیری صدای در اومد دیشب تا صبح نخوابیده انقد زنگ خونشو زدید 

ایفون زنگ خورد

وایییی بابای مازیاره این چی میخواد کله شب🗿

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

خدا همشون رو لعنت کنه

اینی ک تو گفتی برا منم پیش اومد دقیقا..تازه چن  تا پسر نوجوون بودن بی ناموسا..یکیش خم شد دستشو اورد سمت شکم و .. کثافت بی ناموس ...تنهام بودم

بهش فکر نکن بیخیال گذشته دیگه ..دستشم نخورده..حال خودتو بد نکن

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

لعنتیییییی🤣چه خوب یادت مونده دیالوگاش

خب من حبیبم😐 چرا نمیخای باور کنی

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

خودتم باورت شده 🤣

آره خب مگه چمه خونه ماشین تیپ استایل

دخترا خیلی هم دلشون بخواد 

الان نرگس خانوم چی دید توی سینا که رفت باهاش ازدواج کرد نه تیپ نه قیافه نه پرستیژ