2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم باردارم حالا همیش میرفتم خونه مامانم خونشم طبقه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 62 پست
فکر نکنم پله مشکلی برای بچه درست کنها😐ولی خب چون نمیتونه درست کنه تو‌ خونه خودت به ان ازه چند روزش ...

ب مامانم میگم بزار یک ماه شبا خونتون بخوابیم همونجاهم غذاتو بپزم از پله بالا پایین نشم ولی گوش نمید میگ ن برو خونت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچها تروخدا ی کمکمی میکنین ببخشید اومدم تو تایپیکت دیدگ جدیدهمن توعقدم باشوهرم رابطع سطحی داشتم بدو ...

۱۰۰٪

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
نه عزیزم پله که به بارداری کاری نداره من خونم طبقه چهارم بود کل بارداری بعد زایمان یکسره بالا پایین ...

شرایط بدنی آدم ها و سن بارداری خیلی موثر هست ممکنه برای یکی پله ضرر داشته باشه برای یکی نه ....من بارداری اول سنم کمتر بود از چهار طبقه بی آسانسور نه ماه رفتم و اومدم هیچی نشد ولی بارداری دوم ۳۸ سالم بود انگار بدنم مقاومت قبل رو نداشت دو هفته پله ها رو رفتم و اومدم بچه سقط شد 

به اندازه ی چند وعده درست کن که هرروز نری هفته ای یکی دو بار اتفاقی نمیفته خیلیا خونشون اسانسور ندار ...

ممنون عزیزم ولی من ب مادرم میگم بزار خونتون یک ماهی بمونیم همونجاهم بخوابیم ک هم براش غذا درست کنم هم از پله بالا پایین نشم ولی گوش نمیده میگ برو خونت

وا اون نطفه الان اندازه نخوده

انقد سخت نگیر به زندگی عادی ادامه بده

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

بچها تروخدا ی کمکمی میکنین ببخشید اومدم تو تایپیکت دیدگ جدیدهمن توعقدم باشوهرم رابطع سطحی داشتم بدو ...

نه استرس باعث میشه پریود عقب بیوفته

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...