2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم باردارم حالا همیش میرفتم خونه مامانم خونشم طبقه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 62 پست
😂😐چرا استرس میدی خاهر

خدایی یعنی این حرفه میزنی ؟! 

یعنی هیچ سناختی از راه و روش بارداری نداری ؟! 

یعنی نمیدونی استرس خودش باعث میشه پریودی جلو و عقب بشه 

یا ایستگا مارو گرفتی؟!

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
شرایط بدنی آدم ها و سن بارداری خیلی موثر هست ممکنه برای یکی پله ضرر داشته باشه برای یکی نه ....من با ...

درسته بعد اینکه پست کردم یادم اومد که امکان داره شرایط جسمیشون خطرناک باشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شرایط بدنی آدم ها و سن بارداری خیلی موثر هست ممکنه برای یکی پله ضرر داشته باشه برای یکی نه ....من با ...

منم بدنم ضعیف لاغرم میترسم پله بالا پایین میرم اتفاق بیوفته خدای نکرد

هیچ خطری نداره 

من ماه های اول میخواستم سقط کنم اونقد پله ها رو بالا و پایین میرفتم هیچیش نشد خداروشکر

زعفران دارچین یه عالمه داروهای گیاهی خوردم هیچیش نشد خداروشکر

اگه جفتت پایین نباشه هیچیش نمیشه خیالت راحت

با خیال راحت به مادرت خدمت کن که برکتش تو زندگیت بیاد

البته که به زندگی خودت لطمه ای وارد نشه

مشکل مادرت چیه که نمیتونه بلند شه ؟؟

خوب نمیتونه بلند شه ولی میتونه که نشسته کاراشو انجام بده؟؟

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
پدرم فوت کردن من خیلی میترسم هر روز از پله بالا پایین بشم

اگر بخوای حساس باشی خودت اذیت میشی طبقه ی دوم که دیگه خیلی زیاد پله نداره مثلا طبقه ی پنج که نیست ((پله ها نرده دارن ؟؟

در کل خیلی حساس نشو چون ترس زیاد خودش سمت واسه بچه ات در ضمن خدا کار خوبی که در حق مادرت میکنی رو‌حتما میبینه و نی نی ات رو بسپار به خو خدا 

ممنون عزیزم ولی من ب مادرم میگم بزار خونتون یک ماهی بمونیم همونجاهم بخوابیم ک هم براش غذا درست کنم ه ...

عزیزم ماههای اول خیلی مهمه

اینو منی میگم که سه بار باردار شدم و سر هر سه تا لکه بینی داشتم

البته بچهام نموندن

مواظب خودت باش تا کوچولوتو به سلامت بدنیا بیاری

منم بدنم ضعیف لاغرم میترسم پله بالا پایین میرم اتفاق بیوفته خدای نکرد

من دو هفته بود چهار طبقه بی آسانسور رو پسرم رو صبح می‌بردم ظهر میوردم اشتباه کردم اوایل بارداری بود باید مواظبت میکردم که دور از جون تو افتادم به خونریزی ....اوایل بارداری مواظب باش

ب مامانم میگم بزار یک ماه شبا خونتون بخوابیم همونجاهم غذاتو بپزم از پله بالا پایین نشم ولی گوش نمید ...

وا اینطوری که نمیشه

تا یکی دوماه بتونی بری چون اولاشه

بعدش سخت میشه

کسی نیست یه مدت بجات غذا بپزه؟

چرا خودش نمیتونه زیاد سنش بالاست؟

اون پله و فعالیتی خطر ناک که شدید باشه پله ای ک یکبار میری بالا ۴ ساعت بعد میری پایین اونم یواش هیچ مشکلی نداره از دکترت هم بپرسی میگ جثه شما هم مشکل ساز نیست مگر جفت پایین باشه یا لکه بینی داشته باشی ک دکترت میگ خودتو محدود نکن بیخکو

درسته خوب باید تحت نظر پزشک باشه منم اولی آخراش گفت احتمال زایمان زودرس داری منم رفتم دوهفته خونه مامانم اینا موندم اونجا آسانسور داره ولی دومی با ایم که چسبندگی داشتم دکتر گفت هیچ مشکلی نداره تا روز آخرم خونه خودم بودم طبقه چهارم