2777
2789
عنوان

دوست پسرم نمیاد خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 25 پست
بهونه بهونه بهونه بنظرم تو این دور و زمونه و با این شرایط اقتصادی یه پسر که هیچی نداره و خانوادشم حم ...

من حتی بهش گفتم نمی‌خوام مراسم اینا بزرگ باشه و تمام جهیزیه هم خودم گرفتم ولی خب آقا میگه من باید مراسم بگیرم دوس ندارم بدون مراسم باشه به خانواده ما نمیاد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری بی خیالش بشم هر چی خواستگار داشتم رد کردم بخاطر این آقا الانم ک اینجوری شده 😶

یکی از بزرگ ترین اشتباهم ها اینه که میخواین از دوست پسر شوهر بسازین

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

من اگه یم روری با یک دختر دوست میشدم حتما همون اولبهش میگفتم رابطه ی ما فقط یک دسته و به هیچ عنوان به ازدواج ختم نمیشه.

بعضی ها با خودشون نمیدونند چند چند اند و از طرفی دختر مردم رو بازیچه ی خودشون قرارمیدند

من اگه یم روری با یک دختر دوست میشدم حتما همون اولبهش میگفتم رابطه ی ما فقط یک دسته و به هیچ عنوان ب ...

الان ۲ سال هست با هم آشنا شدیم و خودش بهم گفته ک قصدش ازدواجه وگرنه من اصلا بهش فکر نمی‌کردم از روزی ک آقا گفته من دیگه دست خودم نیست هر شب بهش میگم پس کی میای خواستگاری 

الان ۲ سال هست با هم آشنا شدیم و خودش بهم گفته ک قصدش ازدواجه وگرنه من اصلا بهش فکر نمی‌کردم از روزی ...

این ازدواج تا وقتی سر نگرفته یک ناراحته وقتی سر گرفت میشه چند تا

این ازدواج تا وقتی سر نگرفته یک ناراحته وقتی سر گرفت میشه چند تا

از طرفی برای خودم خیلی ناراحتم که چرا خواستگارام رو رد کردم واقعا از همه لحاظ اوکیی بودن و شرایط عالی. 

خیلی ناراحتم در حدی که آخر شبها شده کارم گریه 

از طرفی برای خودم خیلی ناراحتم که چرا خواستگارام رو رد کردم واقعا از همه لحاظ اوکیی بودن و شرایط عال ...

از الان به فکر خودت باش