2777
2789
اتفاقا بذار یه چیزی بهت بگم ادمای این مدلی مث اهن ربا هم دیگه رو جذب میکنن،دقیقا همینجور که من تورو ...

خب یچیزی بگم 

من ازین ادما میترسم چون میترسم ناامیدم کنن

ببین من از خیلی از ادما ناامید شدم 

ولی اونا برام مهم نبودن

اگه یکی ازین نوع ادما دلمو بشکنه 

دیگه نمیتونم پاشم

کارم تمومه 

ذره ای نور تو این دنیا رو من بخاطر این ادما میبینم

ولی اگه ایناهم دلمو بشکنن دیگه دنیا گور میشه برام

شاید مذهبیا و مثبت اندیشا ازین حرفم بدشون بیاد ولی خودکشی منطقی ترین راههچهارساله من دارم به این موض ...

شاید محاصر شدی با عالم احمق ها و نمیتونی بیرون بیای و به خانت برگردی! Demons and fools and a lady of black :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو از پسش بر میای به تراپیست و حرفای کلیشه ای نیازی نیست! این مسیر توهه اگه خدا توانایی ذهنی بالایی ...

میدونی خیلی وقتا باخودم گفتم خودم از پسش برمیام خودم راجع بهش مطالعه میکنم آبی که ازین تراپیستا گرم نمیشه

ولی یه جمله یالوم کلا عقیدمو عوض کرد 

میگه انسان از رابطه بوجود میاد تو رابطه آسیب میبینه و تو رابطه هم التیام میبینه

من از ارتباط زخم خوردم

خیلی امتحان کردم خودم خودمو خوب کنم ولی اثر خیلی جزئی داشته فقط با ارتباط سالم خوب میشم ولی کو؟

خب یچیزی بگم من ازین ادما میترسم چون میترسم ناامیدم کننببین من از خیلی از ادما ناامید شدم ولی اونا ب ...

خب خدا ما رو فرستاد روی زمین تا با همین آدما آزمایش بشیم ! با همین ویژگی های گندشون ! تو گم شدت خداهه ولی داری توی آدما دنبالش میگردی و پیدا نمیکنی همچین کمالی رو ! میدونی چرا خدا زیباست و تو که مثل خدایی زیبایی؟ چون قلبت رحم میاد هنر و رنگها بهت لذت میدن ولی کسی که هنرو درک نمیکنه داره از حماقتش حرص میخوره و می خواد آدما هم حرص بخورن. شیطان که دچار حسادت شد قسم خورد ما انسانها هم به این درد حسادت مبتلا کنه! عقدشو داره داره میترکه نفرت انگیزه! زیبا نیست ! لطافت و رنگها رو نمیبینه! آدم بد هم همینه! واسه همین زشته چون داره از حسادت آتیش میگیره دوس داره همه مثل خودش شن رقت انگیزه ! حتی اگه زیباترین صورت رو در دنیای مادی داشته باشه

مخالفم! آدم بد باهوش فرق داره با یک بدذات احمق ! البته یکم فلسفی میشه...

آدم بد باهوش آدمیه که هوشش بلوکه شده 

یجورایی راه هوششو عقده و حقارتش سد کرده هوشش در خدمت عقده هاشه درصورتی که باید برعکس باشه

خب این نوع باهوش از صدتا احمق بنظرم بدتره

شاید محاصر شدی با عالم احمق ها و نمیتونی بیرون بیای و به خانت برگردی! Demons and fools and a lady of ...

احمقا که بیشترن

مخصوصا تو کشور جهان سوم حماقت یه نوع سبک زندگی میشه اصن

آدم بد باهوش آدمیه که هوشش بلوکه شده یجورایی راه هوششو عقده و حقارتش سد کرده هوشش در خدمت عقده هاشه ...

خب اون بدی که من منظورمه خیلی متفاوته با اون بدی که میگی! اونی که میگی هم همون احمقس🙃

یه جورایی موافقم. دوست داری از ایران بری؟

پولش نیس

وگرنه بنظرم اگه تو یه کشور نرمال بودم الان ۹۰ درصد مشکلاتم حل بود

همین ک حرفی از خرافه نشنوم برام خیلیه

پولش نیسوگرنه بنظرم اگه تو یه کشور نرمال بودم الان ۹۰ درصد مشکلاتم حل بودهمین ک حرفی از خرافه نشنوم ...

موافقم اینجا بزرگترین مهارتشون تخریب شخصیته! اونم با متودهای دوهزاریشون! که البته رو آدمای با ضریب هوشی پایینتر از خودشون جواب میده و ممکنه طرف افسرده شه. که جاسوسیتو کنن(از نوع خاله زنکی) یا بخوان مثلا با حرفاشون گیجت کنن !😅 بیشتر این متود رو استفاده میکنن که میگه وقتی یه چیزی ساده است پیچیده اش کن و طرف رو گیج کن ! 

موافقم اینجا بزرگترین مهارتشون تخریب شخصیته! اونم با متودهای دوهزاریشون! که البته رو آدمای با ضریب ه ...

اتفاقا اینجا آدمای احمق خودشونو طبق معیارای اونا درمیارن برا تایید هیچ نگرش منطقی ندارن

آدم منطقیه که زجر میکشه 

شاید مذهبیا و مثبت اندیشا ازین حرفم بدشون بیاد ولی خودکشی منطقی ترین راههچهارساله من دارم به این موض ...

من به عنوان یه آتئیست واقع بین بهت میگم :فقط یک اپسیلون از زندگیا انقدر فاکت آپه که ارزش ادامه دادنو نداره،من قویا معتقدم زندگی تو جزو اون دسته نیست 

میتونی لطفا به این یه سوال صادقانه جواب‌بدی؟

واقعا دلیل اینکه الان اینجایی اینه که ترسویی و از پس تموم کردنش بر نمیای؟ 

فقط صادقانه بگو همین.

.

خب یچیزی بگم من ازین ادما میترسم چون میترسم ناامیدم کننببین من از خیلی از ادما ناامید شدم ولی اونا ب ...

نترس طبق گفته خودت این ادما اگرم جایی اشتباهی میکنن ناشی از فهم زیاد و نازک دلی و رنجور بودنشونه ،پس قاعدتا ازشون نا امید نخواهی شد 

ولی‌ در نهایت حتی با فرض‌ اینکه همچین فاجعه ای رخ بده، تو اول این ارتباطو شکل بده اگه شکست خوردی و نمیتونستی تحمل کنی اون موقع برو هر کاری میخوای بکن

.