2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من به عنوان یه آتئیست واقع بین بهت میگم :فقط یک اپسیلون از زندگیا انقدر فاکت آپه که ارزش ادامه دادنو ...

خب من جزو همون اقلیتام که زندگیم راه دیگه ای نداره

جزو همون یک اپسیلونا

میترسم درد بکشم ولی نمیرم

یهو تو بیمارستان چشم باز کنم

یا اگه بمیرم خیلی طولانی و زجر کش باشه

برا همین سمت دارو و تیغ نمیرم چون اولا صددرصد نیس ممکنه قسر دربرم و دوم اینکه خیلی طولانی عمل میکنه

ولی مطمئنم اگه اسلحه داشتم حتی یه لحظه هم شک نمیکردم

سریع میکشه قطعیم هس

i'm sorry you feel that way. but i'm still genuinely hopeful about your futurelife's a fucking chaot ...

I think only idiots survive 

This world belongs to them

Unfortunately I'm not honerd to be a fool

I have tried

But I can't

Can't be blind and suffocate my sanity like them 

I hope I'll find  the courage to leave someday

Leave this pleasant guter behind

For the true owners

The idiots

تو چقد خاصی

نظر لطفته. 

همیشه اینو میگن 

کاش معمولی بودم عزیزم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

نظر لطفته. همیشه اینو میگن کاش معمولی بودم عزیزم

چطور

من چندروز پیش کامنتی ازت دیدم و خیلی انرژیتو حس کردم

خیلی ادم حساسی هستی و درکت بالاعه و براحتی درک میکنی موقعیتها و ادمارو

اونقدر ادم درست و حسابي روي زمین هست که لازم نیست ب کسي شانس دوباره بدین! 

چطورمن چندروز پیش کامنتی ازت دیدم و خیلی انرژیتو حس کردمخیلی ادم حساسی هستی و درکت بالاعه و براحتی د ...

تا حالا کسی اینجور خودمو توصیف نکرده بود

همیشه بهم میگن حتی همینجا انرژیت بالاعه 

اینا خوب نیست میدونی از یجایی به بعد دیگه 

چون بیش از حد درک میکنی تاریکی و روشنایی وجود همه رو

سخت میشه نمیتونم بگم چقدر احساس بدیه وقتی بی اندازه حس میکنی میبینی ترجیح میدادم آدم نرمالی باشم مثل بقیه

همینجوری بقیه به دنیا نگاه میکنن منم نگاه کنم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

تا حالا کسی اینجور خودمو توصیف نکرده بودهمیشه بهم میگن حتی همینجا انرژیت بالاعه اینا خوب نیست میدونی ...

ادما خوششون میاد چون توسط تو درک میشن و خلاهاشون باهات التیام پیدا میکنه

دقت کردی با کوچکترین تغییر لحن یا حتی یه کلمه از سمت یه شخص،تا تهش میخونی چیشده؟

یا وقتی یکی باهات حرف میزنه انگار مغز اون ادم جلوی توعه و میتونی بفهمیش و همه چیزشو متوجه میشی

مثل این میمونه از بالا داری ادمارو نگاه میکنی و یچیزایی میبینی که بقیه نمیتونن

ادما خوششون میاد چون توسط تو درک میشن و خلاهاشون باهات التیام پیدا میکنهدقت کردی با کوچکترین تغییر ل ...

من دوستم بهم میگه نور بخاطر همین.

وای من اصلا حتی لازم نیست بخدا حرف بزنه از نگاهش کامل

میفهمم .

کاش خودمم میتونستم درک بشم ولی فقط طرد میشم همین

من دوستم بهم میگه نور بخاطر همین.وای من اصلا حتی لازم نیست بخدا حرف بزنه از نگاهش کاملمیفهمم .کاش خو ...

میفهمم

من دوستم بهم میگه نور بخاطر همین.وای من اصلا حتی لازم نیست بخدا حرف بزنه از نگاهش کاملمیفهمم .کاش خو ...

میتونم اسمتو بدونم

میتونم اسمتو بدونم

فرزانه 

دلمم میخواست ببینمتکدوم شهری

من رفسنجان 

والا یه آدم با قیافه معمولی و افکار غیر معمول