2777
2789

من پنج سال با پسری بودم که خیلی دوسم داشت ولی از نظر روانی آدم سالمی نبود ، شکاک وابسته خسیس و وسواس بود 

من هم دوستش داشتم هم تحمل میکردم اعتراف میکنم کمبود محبت داشتم یه پدر و مادر بی عاطفه و سرد دارم 

دو سال اول رابطه عالی بودیم بعدش ولم کرد چون شرایط مالی درستی نداشت 

عین احمقا افتادم التماسش میکردم که ولم نکنه ٢ سال دیگه باهم مریض وار ادامه دادیم. 

وقتی رسیدیم به سال ۴ رابطه من به یه خاستگار جواب مثبت دادم اما اون وقتی فهمید اومد همه چیو به هم زد و گریه و التماس 

اما وقتی برگشتم بهش گفت نمیخام تو بهم خیانت کردی منو خورد کردی و.....

از اون زمان یک سال میگذره 

هنوزم کم و بیش باهم هستیم بازم رابطه کامل قطع نشده 

پیشنهاد دارم ولی حاضر نیستم وقت بزارم برای آدم جدید 

نمی‌دونم مشکل ما چیه 

نمی‌دونم مشکل من چیه 

توروخدا یکی بگه من چه مرگمه یکی نیست به من کمک کنه؟؟؟

کاربری دست ٣ نفره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت به خودت باید کمک کنی و یه جا بند اسارت و وابستگیت رو جدا کنی

۵ سال به پاش موندی و خواستگار خوبتو رد کردی و دچار یه کلی آسیب شدی

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

سلام

خب خودتون گفتید کمبود محبت 

باعث میشه اختلال وابستگی و ترس از دس دادن و تنهایی پیش بیاد 

قطعا با این توصیف هایی که شما میکنید رابطه سالمی از لحاظ عاطفی و روانی ندارید و خودتو دارید اذیت میکنید 

باید یه مدت ازش دور باشد روی عزت نفس و اعتماد بنفستون کار کنید با ارزش دادن به خودتون و اهمیت دادن به خودتون برای خودتون وقت بزارید و خودتونو دوس داشته باشید ورزش کنید برای خودتون کادو بخرید و سعی کنید یه حرفه یا یه شغل انتخاب کنید و روش تمرکز کنید و به پیشرفت شخصی فک کنید، کم کم وابستگی کم میشه! اگه فک میکنید شدتش خیلی بیشتر از این چیزاست حتما به مشورت روانپزشک و دارو احتیاج دارید.

به هیچ پیشنهاد جدیدی جواب مثبت نده

با عمین پسرم که میگی کامل قطع رابطه کن

مشکلی که داری کمبود مخبته که تورو به هر آدم سمی نزدیک و وابسته میکنه

فعلا فقط باید به خودت و روحیه ات برسی

همه رو بنداز دور که بتونی درست تصمیم بگیری

سلامخب خودتون گفتید کمبود محبت باعث میشه اختلال وابستگی و ترس از دس دادن و تنهایی پیش بیاد قطعا با ا ...

من از صب تا ۵ سرکارم 

بعد میام خونه کار میکنم بازم پروزه گرفتم 

با دوستامم میرم بیرون 

ولی یه لحظه از فکرم نمیره بازم 

کاربری دست ٣ نفره
من از صب تا ۵ سرکارم بعد میام خونه کار میکنم بازم پروزه گرفتم با دوستامم میرم بیرون ولی یه لحظه از ف ...

خیلی عالیه مشغولید و با دوستاتون وقت میگذرونید 

اختلال وابستگی جوریه که اکثرا شما نقش قربانی رو توی رابطه میگیرید، یعنی با اون اخلاقایی که از آقا پسر‌گفتید مثل شکاک و خسیس و ... دائم شما رو محکوم میکنه به یه اشتباهی و شما دائم قبول میکنید که اون حق داره و راست میگه و قبول میکنید! یعنی یه رابطه یکطرفه که فقط شما کوتاه میاید و هی عذرخواهی میکنید!اینطوریه؟