2777
2789
من دقیقا متوجه بودم منظورت چیه ولی اون تایپ ادمی که مدنظرته کاملا وجود داره هرچند اعتراف میکنم در اق ...

همین مشکل همین‌جاست

هستن ولی خیلی کم

تازه همونم ارتباط باهاشون سخته چون اکثرا بشدت درونگرا و زخم خوردن مشکل اعتماد دارن ک خب حقم دارن

لایک تا ابد بهت دوست من ،خیلی وقت پیش من متوجه شدم مشکل اصلیم تو این دنیا حماقت و ضعفه ،نه شر

آدم پیچیده ای هستی داره برام جالب میشه ! تو نی نی سایت چیکار میکنی؟ چند سالته؟ به موسیقی های خاصی علاقه داری؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اگه جاتون بودم میرفتم پیش تراپیست که کم کم از حاشیه امن خودم خارج بشم و برم آدمای جدید رو تجربه ک ...

یساله میرم

ولی فایده نداره 

راه کاراش بشدت کلیشه ای و بی‌فایدس

همین مشکل همین‌جاستهستن ولی خیلی کمتازه همونم ارتباط باهاشون سخته چون اکثرا بشدت درونگرا و زخم خوردن ...

اتفاقا بذار یه چیزی بهت بگم ادمای این مدلی مث اهن ربا هم دیگه رو جذب میکنن،دقیقا همینجور که من تورو تشخیص دادم ،ی چیزایی تو این ادما وجود داره که نمیشه فیکش کرد ،به محض دیدن هم به هم وصل میشن،تو هم فقط تا الان پیدا نکردی ولی نا امید نشو 

.

یساله میرمولی فایده نداره راه کاراش بشدت کلیشه ای و بی‌فایدس

تو از پسش بر میای به تراپیست و حرفای کلیشه ای نیازی نیست! این مسیر توهه اگه خدا توانایی ذهنی بالایی بت داده بدون تنهات نمیزاره تو این مسیر! شرط میبندم بیشتر این روانشناسای دوهزاری رو درس میدی! ( البته فعلا فقط یه حدسایی در موردت زدم)

برای ادمی با بینش تو باید یه راه واسه نور پاچیدن به این سیاهی وحود داشته باشه. و اینم میدونم که تو ا ...

من قبلا این عقیده رو داشتم

که اگه اینهمه درد نبود من عمیق نمیشدم

ولی الان فهمیدم من درهرصورت آدم کنجکاو و منعطفیم

اگه تو یه خانواده فرهیخته بودم

حرفام شنیده می‌شد 

باهم فیلم میدیدم کتاب میخوندیم

من درک میشدم حمایت میشدم

این بهم نشاط و اعتماد بنفس و سلامتی میداد

و بنظرم برای پیشرفت هیچ چیز مهمتر ازینا نیس

ولی الان چی 

تو این خانواده من همه چیزمو از دست دادم

چقدر که با شوق از کتابا و فیلما براشون حرف میزدم و اینا فقط مسخرم میکردن 

من از کتاب حرف میزدم مسخره میشدم 

ولی خواهرم از رمال و خرافات میگف تشویق میشد 

منی که باملاحظه و مهربون بودم طرد میشدم

اما خواهرم که کارش تحقیر و مسخره کردنه محبوب میشد

جالبه تو همه خانواده ها بچه کوچیکه عزیزه اینجا برعکسه

همه اون سرخوردگی ها درسته از علاقم به کتاب چیزی کم نکرد 

ولی منو به انزوا کشوند

برام غریبه شدن 

از افسردگی له شدم تو اتاق کارم گریه بود با خوشی کارشونو میکردن یبار نگفتن چرا اینطوری شدی

ته تهش میگفتن این طلسم شده

ارع طلسم که شدم ولی طلسم من این خانوادس که با هیچی نمیشکنه

حتی یادمه وسط دردودلم خواهرم یبار بهم گف خیلی اذیتی خودتو بکش خودتو و مارو راحت کن

اشکای منو میدید با خودش میخندید از رو لذت

تهش چی شده 

من که توان از تختخواب پاشدنو ندارم از شدت خستگی

افسردگی که مزمن شده

دردای روان تنی و بی حسی عصبی که دوساله گرفتم

اعتماد بنفسمو سلامتیمو نشاطمو همه رو له کردن

امور فیت و فقط وقتی میتونم داشته باشم که رنج و جزوی از زندگیم بدونم 

نه همش

زندگی من همش درد بوده

لایک تا ابد بهت دوست من ،خیلی وقت پیش من متوجه شدم مشکل اصلیم تو این دنیا حماقت و ضعفه ،نه شر

خب شر از همون حماقت ناشی میشه 

و حماقت علاجی نداره

به شدت تکثیر میشن و از خودشون مطمئننن

حدس زدم از فلسفه سر در میاری و خیلی از کدها رو دریافت میکنی! به نظرم هوش زیادت باعث دردو رنجته

شاید مذهبیا و مثبت اندیشا ازین حرفم بدشون بیاد 

ولی خودکشی منطقی ترین راهه

چهارساله من دارم به این موضوع فک میکنم وهربار مطمئن تر میشم

مشکل من اینه ترسوام

خیلی ترسو

شاید مذهبیا و مثبت اندیشا ازین حرفم بدشون بیاد ولی خودکشی منطقی ترین راههچهارساله من دارم به این موض ...

چرا می خوای خودکشی کنی؟ مگه خدا رو حس نمیکنی؟ اگه فقط یه حسه که موقتیه اگه خدا لایق بدونت نمیزاره این کارو کنی!