2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 167070 بازدید | 753 پست
اگه اشکالی نداره جواب بده الان که جدا شدی حالت خوبه؟ تونستی اون شبا و اون گریه هاتو فراموش کنی؟

ن متاسفانه هیچوقت فراموش نکردم ونمیکنم میگم ک سنم کم بود سن شوهرمم کم بود همش۲۱سال داشت الان خیلی بهتر وآقاشده ۲تا بچه داریم ۷سال هستش ک پی این کارا نرفته خودشم میگه کارم اشتباه بود الان خداروشکر زندگی خوبی دارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی ب این فک میکنم ی روز خانومش اون فیلم هاتونو ببینه چقد داغون میشه ک شوهر احمق نامردش هنوزم حذفشون ...

منم که دیدم این فیلمو فرستاده خیلی عصبی شدم

نه بابا بلاکش کردم

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»

خب میتونی فقط به خودم پیام بدی بگی؟

میتونه مخهفف اسمو فامیلشو بگه مثلا اقای م.د

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.
عزیزم اول اسمی که مد نظر شماس چیه؟

بهش بگوبابا بزار دلش ارومبشه

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

همونطور ک اون بلاکت کرد توام بکن

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...